Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Sute de elevi din Zalău au participat la „MARȘUL CARIEREI”

Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj a organizat azi, „MARȘUL CARIEREI”, ediția a XIV-a, acțiune în cadrul TÂRGULUI OFERTEI EDUCAȚIONALE: „PAȘI ÎN CARIERĂ”

by Mihai POP
0 comment 844 views
A+A-
Reset

Sute de elevi ai claselor a VII-a şi a VIII-a din municipiul Zalău au participat, joi, 16 mai, în Amfiteatrul Parcului Central Municipal, la “Marșul Carierei”.

Acțiunea a fost organizată de Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Sălaj (Cjrae Salaj), în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și Consiliul Județean Sălaj.

În cadrul evenimentului, liceenii au adus în fața viitorilor lor colegi oferta educaţională a colegiilor și liceelor din Zalău, prin prezentări originale şi inedite, punând în evidență specificul profilului și al specializărilor fiecărei unităţi de învățământ.

Ajuns la a XIV-a ediție, “Marșul Carierei” face parte din programul de consiliere în carieră “Profesioniștii Viitorului”, finanțat de Consiliul Județean Sălaj și dedicat tuturor elevilor de clasa a VII-a din Sălaj.

You may also like

Leave a Comment