Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Sute de credincioși au participat la ”Marșul pentru viață”, la Zalău

În semn de susținere a familiei și a valorilor patriarhale, primarul municipiului Zalău – Ionel Ciunt, a participat la a X-a ediție a “Marșului pentru Viață”, care a avut loc sâmbătă, 30 martie, în municipiul Zalău

by Mihai POP
0 comment 50 views
A+A-
Reset

Oameni de toate vârstele au participat la “Marşul pentru viaţă”, care şi-a propus să atragă atenţia asupra milioanelor de avorturi care au loc în fiecare an, la nivel mondial.

Sub sloganul “Construim împreună pentru viață”, copii, elevi, tineri, adulți, părinți, bunici, reprezentanți ai bisericii și ai administrației s-au unit sâmbătă pentru – VIAȚĂ!

Și în acest an, toții participanții la acțiunea Marșul pentru viață au fost ghidați de un gând bun, un gând de prețuire pentru cel mai de preț dar pe care îl primim de la Dumnezeu și au manifestat pentru susținerea familiei.

Acompaniați de Fanfara „Promenada” a Casei Municipale de Cultură Zalău, au pornit pe traseul Sala Sporturilor – Piața 1 Decembrie 1918 (Platoul de marmură) pentru a sprijini dreptul la viață și în semn de solidaritate cu cei care nu pot participa.

”Felicitări organizatorilor și tuturor participanților!
🙏Sper ca astfel de acțiuni să aibă un rezultat bun!” – a transmis primarul, Ionel Ciunt.

 

You may also like

Leave a Comment