Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Sporting Zalău învinge Unirea Sălăţig şi câştigă Seria Vest din Liga a V-a

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Cu o etapă înaintea finalului de campionat, gruparea zălăuană şi-a asigurat primul loc. Liderul s-a impus sâmbătă cu Unirea Sălăţig, iar duminică a primit un mic ajutor din partea celor de la Stejarul Sîg, care au câştigat în deplasarea de la Voinţa Derşida


După ce Luceafărul Bălan a devenit şi matematic câştigătoarea Seriei Est în urmă cu o etapă, la final de săptămână s-a decis şi câştigătoarea Seriei Vest.

Sporting Zalău şi-a asigurat fotoliul de lider în această serie, iar sâmbătă a trecut fără mari probleme de Unirea Sălăţig, într-un joc ce a avut loc pe Stadionul Municipal din Zalău.

Deşi s-a jucat pe o vreme caniculară, gruparea condusă de Alin Pop şi Robert Goie a găsit resursele necesare să treacă peste acest obstacol şi s-a impus cu 3 – 0. Alexandru Pop a deschis scorul dintr-un penalty, iar la pauză, gazdele au avut două goluri în faţă graţie golului marcat de Rareş Groze.

În partea secundă, Sporting a controlat jocul şi a mai marcat prin Ciprian Cozorici.

O zi mai târziu, cei de la Sporting Zalău au putut desface şampania, deoarece duminică au devenit câştigătorii Seriei Vest. Zălăuanii nu mai trebuie să aştepte jocul cu Kemer Camăr pentru că au primit un mic ajutor de la Stejarul Sîg, care duminică a câştigat în deplasarea de la Voinţa Derşida.


Sporting Zalău – Unirea Sălăţig 3 – 0 (2 – 0)

Au marcat: Alexandru Pop (’18-pen.), Rareş Groze (’22) şi Ciprian Cozorici (’68)


 

You may also like

Leave a Comment