Foto – Spitalul Județean de Urgență Zalău vizitat de grupuri de colindători

by Mihai POP
0 comment 26 views
A+A-
Reset

Spitalul Județean de Urgență Zalău a fost „gazdă aleasă” pentru elevii și dascălii de la Școala Gimnazială Iuliu Maniu Zalău și de la Școala Gimnazială Mihai Eminescu Zalău, care au susținut un program de colinde tradiționale, dedicate Sfintei Sărbători a Nașterii Mântuitorului


Înaintea Sărbătorii Nașterii Domnului, colindele au răsunat, astăzi, pe holurile secțiilor Spitalului Județean de Urgență din Zalău. Grupuri de colindători a trecut pragul Spitalului pentru a aduce bucurie și emoție pacienților și personalului unității medicale.

Devenită tradiție deja, întâlnirea cu vestitorii Nașterii Domnului în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău a prilejuit un moment de bucurie pentru toți cei prezenți la eveniment.

Au primit azi micuții colindători din Școala Gimnazială Iuliu Maniu Zalău și din Școala Gimnazială Mihai Eminescu Zalău, care i-au încântat ziua cu vocile lor cristaline!

Colindătorii au interpretat colinde tradiționale românești, precum și alte cântece specifice perioadei Crăciunului.

Devenită tradiție, întâlnirea cu vestitorii Nașterii Domnului în secțiile Spitalului Județean de Urgență Zalău a prilejuit un moment de bucurie pentru toți cei prezenți la eveniment.

You may also like

Leave a Comment