Responsive Menu
Add more content here...


FOTO şi VIDEO. Sranko Zsolt, “regele” concursului internaţional de bodybuilding de la Oradea

by Călin ONICAŞ
0 comment 36 views
A+A-
Reset

Şimleuanul a câştigat trofeul “Apollo”, după ce l-a eclipsat până şi pe multiplul campion Mondial – Dudás Ádám, cel care a fost desemnat de mai multe ori Mr. Universe!


Pentru câteva zile, Oradea a fost capitala culturismului din România. Sâmbătă, la Arena Antonio Alexe, a avut loc prima ediţie a concursului internaţional “Apollo Classic Internaţional”, altfel spus prima competiţie organizată în România de United Intercontinental Bodybuilding Fitness Federation (UIBFF).

Organizatorii – UIBFF şi clubul Elite GenetX – au pus la bătaie premii de 8.000 de euro, constând în bani, suplimente nutritive, trofee personalizate sculptate manual şi medalii unicat!

Sportivi de valoare din România, Ungaria, Marea Britanie, Iordania şi Irak! 

Cu această ocazie, pe scenă au urcat peste 200 de sportivi, de la juniori până la seniori.

La bodybuilding, adică una dintre cele mai spectaculoase categorii, pentru trofeu şi-au încordat muşchii sportivi de valoare din România, Ungaria, Marea Britanie, Iordania şi Irak!

Deşi s-a aflat într-o reprezentanţie de gală, şimleuanul Sranko Zsolt a strălucit din nou.

La categoria -95 kg, sportivul de la CS IN Shape Şimleu Silvaniei nu a avut adversar, deşi pe scenă s-au mai aflat un sportiv din Ungaria, care cu o săptămână în urmă se claseze pe podium la un concurs IFBB pro în Italia, dar şi un român care recent s-a clasat pe locul secund la concursul Pronutrition Grandprix de la Dej.

Arnold de Şimleu a strălucit în scenă

De departe, cea mai bună reprezentaţie a avut-o sălăjeanul nostru, cel care s-a clasat pe locul 1. Aflat într-o formă de zile mari, Sranko Zsolt a strălucit şi la concursul open, acolo unde i-a eclipsat pe câştigătorii celorlalte trei categorii de la bodybuilding.

Între ei şi ungurul Dudás Ádám (cat. +95 kg), nimeni altul decât multiplul campion Mondial, care în carieră a fost desemnat de mai multe ori Mr. Universe!

 

Trofeul de la Oradea i-a ridicat moralul lui “Arnold” de Şimleu, înaintea concursului “Fitparade Seven Procards” de la Budapesta (13 octombrie), considerat unul dintre cele mai puternice din Europa, un adevărat Campionat Mondial. Anul trecut, la competiţia din capitala Ungariei, Sranko Zsolt s-a clasat pe locul secund!

 

Sranko Zsolt: „Toate sacrificiile şi aşteptarea au meritat!”

“Am câștigat la -95 kg bodybuilding, dar şi overallul  toate categoriile, cucerind trofeul Apollo. A fost foarte greu, cu atât mai mult cu cât a trebuit să îmi ţin forma atâtea ore, ca să nu reţin apa. În final, toate sacrificiile şi aşteptarea au meritat! În Ungaria, nu o să fie uşor să fac cântarul, deoarece mai trebuie să slăbesc. Sper să mă ajute Dumnezeu şi o să fac la Fitparade tot ce ţine de mine, pentru a realiza o performanţă”, a declarat Sranko Zsolt  pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 2 octombrie.

 

 

You may also like

Leave a Comment