Responsive Menu
Add more content here...


FOTO şi VIDEO. Miodrag Belodedici, Dănuţ Lupu, Adrian Neaga şi Kamara Ghedi au făcut spectacol la Hereclean

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Cei trei foşti internaţionali ai României, alături de căpitanul Naţionalei Artiştilor au încântat publicul prezent la Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean prin execuţiile de fineţe, driblingurile elegante şi pasele filtrante. Spectatorii de lux nu au lipsit şi personalităţi importante ale judeţului Sălaj au răspuns prezent. Meciul de gală în care au evoluat foştii fotbalişti a fost cel din deschiderea ediţiei a XV-a a Cupei Viitorul


De fiecare dată în ultimii 15 ani, în luna august are loc Cupa Viitorul, o competiţie destinată copiilor, care cu fiecare an care a trecut a devenit tot mai puternică. Deşi a început ca un proiect local şi regional, competiţia s-a dezvoltat la nivel naţional şi chiar a devenit un turneu internaţional. Cele mai bune Academii de fotbal din ţară au fost prezente la Zalău, iar de-a lungul anilor, la această competiţie au evoluat Ianis Hagi, George Puşcaş, Cristian Manea (membri ai Naţionalei României U 21) sau sălăjeanul Vlad Morar care evoluează în Liga 1 din Grecia.

Sigur, au mai fost şi alte nume importante, dar fără să supărăm pe cineva, am enumerat doar câţiva dintre jucătorii care au evoluat la această competiţie şi ulterior au ajuns fotbalişti profesionişti cu rezultate de excepţie.

În 2019, Cupa Viitorul a ajuns la ediţia a XV-a, dar de 10 ani, înainte de startul competiţiei are loc un meci de gală la care participă invitaţi speciali, precum glorii ale fotbalului românesc, membri ai Federaţiei Române de Fotbal, oameni de afaceri sau parlamentari.

De-a lungul anilor, în cadrul acestui meci de gală, sălăjenii, dar nu numai au avut ocazia să-i vadă din nou la lucru pe Miodrag Belodedici, Dănuţ Lupu, Cosmin Contra, Mihail Majearu, Florentin Petre, Neluţu Sabău şi mulţi, mulţi alţii. Şi de această dată, în judeţul Sălaj au venit nume importante, pentru a participa la meciul de deschidere al Cupei Viitorul.

Astfel, luni seara, de la ora 20.00, la Baza Sportivă “Viitorul” din Hereclean, cei care au dorit, au putut să-i urmărească pe “dreptunghiul verde” pe Miodrag Belodedici, Adrian Neaga, Dănuţ Lupu sau Kamara Ghedi – căpitanul Naţionalei Artiştilor.

Despre ceea ce s-a întâmplat la evenimentul special de luni seară, în ziarul Sportul Sălăjean din 21 august.

You may also like

Leave a Comment