Responsive Menu
Add more content here...


FOTO şi VIDEO. Eleva de 10 din Preoteasa, premiată de autorităţile din Valcău de Jos

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 36 views
A+A-
Reset

Paula Rad a obţinut 10 pe linie la Evaluarea Naţională, fapt pentru care a primit de la Ioan Roşan, în calitate de primar al comunei Valcău de Jos,  o diplomă de excelenţă, dar şi un buchet de flori


Bucurie, mândrie şi recunoştiinţă. Putere, perseverenţă şi multă dăruire sunt câteva din însuşirile Paulei Rad care a reuşit să obţină 10 pe linie la Evaluarea Naţională. Tânăra învaţă la Şcoala Gimnazială din Preoteasa şi a demonstrat că poţi excela la învăţătură şi în mediul rural.

Ştirile din Sălaj a publicat un articol prin care a remarcat rezultatele excepţionale reuşite de tânăra din Preoteasa, iar autorităţile locale din Valcău de Jos nu au trecut cu vederea performanţele Paulei.

Astfel, la Primăria Valcău de Jos a avut loc o întâlnire între primarul Ioan Roşan şi tânăra Paula Rad, în cadrul căreia eleva a primit din partea autorităţilor o diplomă de excelenţă, dar şi un buchet de flori.

„Sunt onorat ca în calitate de primar al comunei Valcău de Jos să ofer o diplomă de excelenţă şi un buchet de flori elevei Rad Paula Cristina din satul Preoteasa, care a obţinut 10 pe linie la Evaluarea Naţională. Totodată, transmit aprecierile mele celor două cadre didactice Claudia Blaga şi Maria Popiţ care au contribuit la obţinerea acestor rezultate excepţionale. Nu în ultimul rând, doresc să felicit familia Rad, care au dovedit că sunt părinţi responsabili şi au sprijinit-o necondiţionat, atât financiar, cât şi moral”, spune primarul Ioan Roşan.

Autorităţile locale din Valcău de Jos vor organiza în zilele următoare un cadru festiv în care vor acorda premii în bani atât elevei Paula Rad, cât şi celorlalţi elevi din comună care au obţinut rezultate deosebite la diferite concursuri şi competiţii şcolare.

„Potrivit unui proiect de hotărâre adoptat de Consiliul Local Valcău de Jos, elevii care obţin rezultate excepţionale pot beneficia de premii în bani cuprinse între 300 şi 1.500 de lei. Scopul acestor premii acordate în bani sunt pentru a motiva elevii să muncească mai mult pentru a obţine rezultate bune la învăţătură”, a mai spus primarul comunei Valcău de Jos.

Amintim că Paula Cristina Rad este singura absolventă din mediul rural care a avut media zece la Evaluarea Națională.

You may also like

Leave a Comment