Responsive Menu
Add more content here...


FOTO şi VIDEO. Adrian Neaga, după meciul de gală de la Hereclean: „A fost minunat, un meci plăcut”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 102 views
A+A-
Reset

Printre numele noi care s-au regăsit la meciul de gală din acest an de la Hereclean din deschiderea Cupei Viitorul s-a numărat şi Adrian Neaga, fostul atacant al Stelei Bucureşti. Chiar dacă acesta s-a lăsat de fotbal în urmă cu câţiva ani şi are câteva kilograme în plus, „Rică” i-a încântat pe spectatorii cu pase de fineţe


Un nume nou pe care organizatorii l-au propus pentru meciul de deschidere a ediţiei a XV-a a Cupei Viitorul a fost Adrian Neaga, fostul atacant de la Steaua Bucureşti. Născut la data de 4 iunie 1979, “Rică” Neaga s-a remarcat la FC Argeş, acolo unde a fost coleg de generaţie cu Adrian Mutu sau Nicolae Dică.

Însă, calităţile sale l-au recomandat spre o echipă mai puternică şi a ajuns la Steaua Bucureşti, iar alături de “roş-albaştrii” a câştigat campionatul în sezonul 2004 – 2005, după care în următorul sezon a devenit campion în Coreea de Sud, în tricoul echipei Chunnam Dragons. Sigur, au trecut anii peste el şi după ce a renunţat la cariera de fotbalist, a urmat o carieră în antrenorat.

Cu toate acestea, nu refuză niciodată să revină pe “dreptunghiul verde” când este invitat să participe la diverse evenimente caritabile sau meciuri demonstrative. Aşa s-a întâmplat şi luni, 19 august, când a răspuns afirmativ invitaţiei de a participa în meciul de gală din deschiderea Cupei Viitorul.

Chiar dacă are câteva kilograme în plus, “Rică” nu şi-a pierdut viziunea din joc şi a oferit câteva pase “cheie”, spre entuziasmul celor prezenţi  la stadion, dar şi câteva momente speciale, prin driblinguri de efect. La finalul jocului, Adrian Neaga ne-a mărturisit că s-a simţit bine în Sălaj

“A fost minunat, un meci plăcut mai ales că pe mulţi dintre ei îi cunoşteam. Este foarte plăcut când ne strângem mai mulţi foşti fotbalişti şi facem ceea ce ne place, jucăm fotbal. Mă bucur pentru această acţiune şi pentru că, totuşi, mai sunt oameni în România care pun bazele pentru viitorul fotbalului şi aici mă refer la această competiţie de copii. Plăcerea mai mare a fost când eram fotbalist. A fost mult mai greu acum pentru că m-am lăsat de ceva timp şi kilogramele în plus îşi spun cuvântul”, ne-a declarat Adrian Neaga.

You may also like

Leave a Comment