Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Se asfaltează strada Bulevard din Stârciu

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 23 views
A+A-
Reset

În comuna Horoatu Crasnei se lucrează intens pentru finalizarea celui mai important proiect de infrastructură rutieră. Nu mai puţin de 10 km de străzi şi uliţe au fost şi urmează să fie asfaltate în cadrul acestui proiect, în prezent lucrările fiind în desfăşurare în satul Stârciu, acolo unde a fost asfaltată renumita stradă Bulevard, cum a fost denumită de localnici


În ultimii patru, în comuna Horoatu Crasnei au fost finalizate mai multe proiecte care au vizat creşterea confortului cetăţenilor.

Totodată, în prezent sunt multe alte proiecte aflate în derulare, printre care şi cel mai important proiect de infrastructură rutieră. Este vorba despre proiectul “Modernizare Reţele de Drumuri de Interes Local în Comuna Horoatu Crasnei”, finanţarea fiind obţinută prin PNDL II.

Acest proiect presupune asfaltarea a 10 km de străzi şi uliţe din toate satele comunei, dar şi construirea a două poduri peste vale în Stârciu şi Şeredeiu. Valoarea proiectului se ridică la suma de aproximativ un milion de euro.

Nu mai puţin de cinci străzi din centrul comunal au fost asfaltate, iar în această perioadă, lucrările continuă în satul Stârciu. În proiect sunt cuprinse asfaltarea a cinci uliţe.

În prezent, asfaltul a ajuns pe renumita Stradă Bulevard din Stârciu, după cum o numesc localnicii.

“Continuăm asfaltările în cadrul primului proiect cu finanţare prin PNDL II şi am primit asigurări din partea firmei că în cursul săptămânii viitoare, lucrările vor fi finalizate”, ne-a declarat primarul Florian Sur.

După localitatea Stârciu, urmează ca asfaltul să ajungă şi în localităţile Hurez şi Şeredeiu. Odată finalizat acest proiect, străzile şi uliţele din comuna Horoatu Crasnei vor fi asfaltate în proporţie de 70 la sută.

Totodată, să amintim că administraţia condusă de Florian Sur a reuşit să obţină finanţare pentru un alt proiect important de infrastructură rutieră.

Este vorba despre alţi 10 km de străzi şi uliţe care nu au fost cuprinse în proiectul iniţial.

You may also like

Leave a Comment