Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Se asfaltează în Horoatu Crasnei

by Cristian MOLDOVAN
1 comment 30 views
A+A-
Reset

În comună este şantier, fiind în derulare proiectul care vizează asfaltarea a 10 kilometri de străzi şi uliţe din comună. În centrul comunal deja s-au asfaltat străzile şi urmează cele din localitatea Stârciu


În comuna Horoatu Crasnei este şantier, având în vedere că este în derulare un amplu proiect de asfaltare a străzilor şi uliţelor din centrul comunal, precum şi din satele Stârciu, Hurez şi Şeredeiu.

În total, aproximativ 10 km de străzi şi uliţe vor fi asfaltate, iar în momentul finalizării lucrărilor, în proporţie de 70 % drumurile din comună o să fie asfaltate. Cei 10 km presupun cinci străzi din Horoatu Crasnei, cinci uliţe din Stârciu şi câte două străzi din Hurez şi Şeredeiu.

Lucrările au început în Horoatu Crasnei, iar firma care le-a executat tocmai ce a finalizat de asfaltat străzile din centrul comunal incluse în acest proiect. S-au turnat două straturi de asfalt şi acum urmează ca asfaltul să ajungă şi în celelalte sate din comună. Următorul sat de pe listă în care străzile şi uliţele vor fi asfaltate este Stârciu.

“S-a asfaltat în Horoatu Crasnei şi urmează şi celelalte sate. Sper ca în două săptămâni să fie pus asfaltul şi acolo. Totul este pregătit”, ne-a declarat primarul Florian Sur.

De menţionat este faptul că asfaltarea celor aproximativ 10 km de străzi şi uliţe din comună face parte din proiectul “Modernizare Reţele de Drumuri de Interes Local în Comuna Horoatu Crasnei” în valoare de un milion de euro prin PNDL 2 ce a presupus şi construirea celor două poduri peste vale din Stârciu şi Şeredeiu.

Autorităţile locale au în vedere şi asfaltarea drumului ce face legătura cu comuna Buciumi. Este vorba despre un drum de 9 kilometri, dintre care doar 4 km sunt pe raza comunei Horoatu Crasnei. Prin această investiţie, distanţa de la Horoatu Crasnei spre Cluj-Napoca s-ar scurta considerabil.

Amănunte pe acest subiect puteţi vedea şi în suplimentul Ştiri din Sălaj, care a apărut miercuri, 13 noiembrie, împreună cu ziarul Sportul Sălăjean.

You may also like

1 comment

MAMCA MARIUS 18 noiembrie 2019 - 17:01

FRUMOS,SATUL IN CARE AM PETRECUT MULTE VACANTE.

Reply

Leave a Comment