Foto – Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Zalău, la ceas de sărbătoare

by Mihai POP
0 comment 64 views
A+A-
Reset

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Zalău a sărbătorit 30 de ani de când poartă numele poetului național


Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Zalău a aniversat, vineri, 30 de ani de când această prestigioasă instituție de învățământ poartă numele poetului național al României.

Sub deviza “30 de ani de tradiție și inovație în lumina lui Eminescu: 15 ianuarie 1994 – 15 ianuarie 2024”, cadrele didactice au rememorat anii și frumoasele momente care și-au pus amprenta atât peste viața lor profesională, cât și peste cea a întregilor generații de elevi.

🎓Au fost 30 de ani în care această școală a reușit să se ridice la nivelul personalității culturale sub patronajul spiritual al căreia se află, a reușit să șlefuiască în cel mai bun mod posibil carierele și caracterele multor dascăli, cărora comunitatea noastră le datorează prețuirea cuvenită, și ale multor generații de elevi cărora comunitatea noastră trebuie să le ofere încredere. Felicitări și multe împliniri tuturor celor ce și-au împletit destinele cu Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Zalău!”, a transmis Claudiu-Cristian Bîrsan, vicepreședintele Consiliului Județean Sălaj.

Deși abia luni va fi sărbătorit, dascălii împreună cu elevii acestei școli au considerat că poetul nostru național, Mihai Eminescu, al cărui nume îl poartă cu mândrie școala, are nevoie de mai mult timp și spațiu pentru omagiere, motiv pentru care au organizat începând de vineri Zilele Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” – 30 de ani de tradiție și inovație.

”Am reușit azi să realizăm un moment festiv de suflet, la care am lucrat de multe luni de zile și se pare că eforturile noastre nu au fost deloc zadarnice, deoarece am adus împreună, alături de elevi și dascălii actuali ai școlii, pe câțiva dintre foștii directori ai școlii, foști dascăli sau, cel mai important, foști elevi ai școlii noastre, oameni de succes pentru care noi am avut onoarea de a le fi călăuze în formarea și desăvârșirea lor”, transmite instituția școlii.

You may also like

Leave a Comment