FOTO. SCM Zalău, victorie în minim de seturi cu “lanterna roşie” din Divizia A1

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 67 views
A+A-
Reset

Echipa pregătită de Rainer Vassiljev a reuşit să obţină prima victorie cu 3 – 0 în campionat, succes graţie căruia SCM urcă pe loc de play-off


SCM Zalău a avut un program dificil în acest început de sezon, astfel că punctele s-au cam lăsat aşteptat dacă putem spune aşa. Din acest motiv, echipa pregătită de Rainer Vassiljev a ajuns în partea a doua a clasamentului, însă, acum a scăpat de granzii Diviziei A1 şi este obligată să obţină rezultate pozitive pentru a reveni în jumătatea bună.

Trebuie precizat şi faptul că pe lângă programul dificil, în acest debut de sezon, SCM s-a confruntat şi cu probleme medicale, iar jucători importanţi precum Oleksandr Buzduhan sau Alexandru Ionescu au ratat mai multe întâlniri. Cei doi nu au jucat nici în această seară, când zălăuanii au întâlnit CSU Vest Timişoara.

Din fericire, meciul a fost unul la îndemâna grupării de sub Meseş, astfel că de această dată, absenţa celor doi nu s-a simţit în jocul echipei.

Timişorenii sunt ultimii în Divizia A1 şi, alături de “U” Cluj, formaţia care a câştigat un singur set în cele 8 meciuri disputate până acum.

În aceste condiţii, Zalăul a avut un meci facil, chiar şi cu toate lipsurile din lot cauzate de accidentări. De altfel, asta avea să se vadă şi pe tabelă la finalul jocului.

Meciul a fost unul la discreţia gazdelor, iar SCM avea să obţină prima victorie în minim de seturi în acest sezon.

Pentru echipa pregătită de Rainer Vassiljev, Andrei Ana a fost cel mai bun marcator, cu 16 puncte, urmat de Thiago Suarez Mendoza cu14 puncte şi Pinto Cardoso cu 12 puncte.

După această victorie, SCM Zalău a urcat pe locul 8 în Divizia A1, loc ce asigură calificarea în play-off.

SCM Zalău – CSU Vest Timişoara 3 – 0 (18, 19, 19)

You may also like

Leave a Comment