FOTO. SCM Zalău, victorie clară cu CSM Constanţa

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 883 views
A+A-
Reset

Dupa punctul obținut la Dinamo, SCM Zalău avea un moral bun pentru partida cu CSM Constanța de pe teren propriu. Totodată, zălăuanii aveau nevoie de victorie pentru a-și consolida locul de playoff. A fost un meci cu miza importanta pentru ambele echipe, iar tensiunea s-a simțit și în joc.

A fost un meci frumos, crâncen și cu câteva decizi contestate ale arbitrilor.

Primul set a fost destul de echilibrat, dar SCM Zalău avea să se impună cu 25 – 23.

A urmat al doilea set, set cum demult nu s-a mai văzut în Sala Sporturilor din Zalău. Părea că oaspeții se îndreaptă spre câștigarea setului, conducând cu 21 – 18. Dar, SCM a reusit 5 puncte consecutive și a făcut 23 – 21. Constanța avea să egaleze situația și setul a intrat in prelungiri…

S-a întins până la 36 – 38, oaspeții câștigând după un punct controversat.

Setul al treilea a început foarte bine pentru SCM Zalău care a făcut rapid 6 – 0 și s-a dus ulterior la 11 – 2, scor la care antrenorul oaspeților a cerut timeout. Constanța nu s-a ridicat la nivelul Zalăului in acest set, iar diferența a crescut și mai mult 20 – 8 sau 22 – 9. In cele din urmă SCM s-a impus cu 25 – 11.

In al patrulea set, CSM Constanța a condus cu 3 – 0, dar SCM a revenit și a întors la 8 – 4, moment în care antrenorul oaspeților a solicitat timp de odihnă. Însă, pe serviciul lui Victor Simoes, Zalăul s-a distanțat și mai mult, scor 14 – 4 și în cele din urmă s-a impus cu 25 – 13.

SCM Zalău – CSM Constanța 3 – 1 (23, -36, 11, 13)

You may also like

Leave a Comment