FOTO. SCM Zalău se impune fără emoții cu Sănătatea Cluj și încheie anul pe locul 1

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 77 views
A+A-
Reset

Gruparea de sub Meseș s-a impus cu 3 – 1 grație dublei lui Nikolic și golul marcat de Bobaru. Oaspeţii au marcat cel mai frumos gol al partidei, după ce Raul Saroşi a transformat o lovitură liberă de pe la vreo 30 de metri


Pe o vreme ploioasă și un teren extrem de greu, SCM Zalău și Sănătatea Cluj și-au dat întâlnire pe Stadionul Municipal din Zalău într-un meci contând pentru etapa a XV-a din Liga 3. Gazdele au început mai bine jocul și Sergiu Pop a fost aproape de gol în minutul 7, dar lovitura sa de cap a lovit bara. După două minute, Nikolic a pasat pentru Meșter care singur cu portarul a ratat.

Sănătatea a avut două trei șuturi de la distanță, dar nimic periculos. De la distanță și-a încercat norocul și Sergiu Pop, dar fără efect.

Sălăjeanul Gabriel Radu a ratat cea mai mare ocazie a oaspeților, șutul său din careu fiind scos din vinclu de Bogdan Miron.

După două minute, Florinel Pop a centrat perfect în fața porții de unde Stefan Nikolic a deschis scorul.

După alte două minute, la o fază fixă, portarul oaspeților a respins greșit, a oprit mingea pentru Andrei Bobaru care din fața porții a făcut 2 – 0.

Clujenii au marcat la scurt timp, dar golul lor a fost anulat pentru ofsaid. Totuși, în penultimul minute al primei reprize, Raul Sarosi – fost jucător la SCM Zalău – a marcat cel mai frumos gol al meciului, transformând o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

Repriza secundă a început perfect pentru SCM, iar Nikolic a marcat din centrarea lui Alex Mare. Sergiu Pop a avut și el o ocazie mare, 1 la 1 cu portarul, dar fără efect pe tabelă.

Raoul Cristea a avut o acțiune personală, dar din careu a șutat puțin pe lângă (’84). În repriza secundă, oaspeții s-au limitat la câteva suturi d ela distanță, dar fără efect pe tabelă.

S-a terminat 3 – 1, iar pentru SCM Zalău încheie anul pe primul loc, având un avans considerabil fața de următoarele clasate.

Miercuri, Zalăul va susține ultimul joc din acest an, cu FC Bihor, în Cupa României.

SCM Zalău – Sănătatea Cluj 3 – 1 (2 – 1)

Au marcat: Stefan Nikolic (’31 și 52) şi Andrei Bobaru (’33), respectiv Raul Saroși (’44)

SCM: Bogdan Miron (cpt) – Dario Bora (’46 Ionuț Sălăjan), Vlad Fărcășan, Andrei Bobaru, Florinel Pop, Alex Mare (’81 David Molnar), Alex Negrean, Viktor Kun, Cosmin Meșter (’46 Cătălin Stoica), Sergiu Pop (’70 Raoul Cristea) și Stefan Nikolic (’88 Predrag Kascelan). Rezerve: Andi Malița – Samuel Zimța, Artur Pătraș, Sebastian Culda. Antrenor: Cristian Lupuț

You may also like

Leave a Comment