Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. SCM Zalău învinge CFR Cluj II şi bifează a doua victorie consecutivă

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 31 views
A+A-
Reset

După victoria de la Şimleu Silvaniei, băieţii lui Cristian Lupuţ au reuşit un nou succes important, în faţa echipei secunde a celor de la CFR


SCM Zalău avea un moral bun înaintea jocului de pe teren propriu cu CFR Cluj II, având în vedere că zălăuanii veneau după succesul obţinut la Şimleu Silvaniei. Chiar dacă până acum, pe teren propriu au înregistrat o victorie şi două eşecuri, zălăuanii erau încrezători că pot obţine o victorie în faţa celor peste 300 de spectatori prezenţi pe Stadionul Municipal din Zalău.

După clasicele minute de tatonare, Raul Stanciu a şutat năprasnic de la 25 m, mingea a lovit bara, ajunge la Sergiu Pop care este faultat în careu. Centralul a dictat lovitură de la 11 m, pe care a transformat-o în siguranţă Sergiu Pop, în minutul 13.

Oaspeţii au replicat imediat şi au avut două ocazii bune, însă, tabela a rămas nemodificată. Sergiu Pop a fost aproape de dublă, dar şutul său din minutul 34 a trecut milimetric pe lângă bară, avantajul minim al Zalăului menţinându-se până la pauză.

După revenirea de la cabine, Zalăul a mai avut o ocazie bună, dar şutul lui Alex Cherecheş din lovitură liberă a fost respins în corner de portarul oaspeţilor.

Câteva minute mai târziu, Alex Cherecheş a centrat perfect de la colţul terenului pentru lovitura de cap a fundaşului Cristi Jalbă care a marcat pentru 2 – 0, în minutul 61.

Şapte minute mai târziu, elevii lui Cristian Lupuţ au fost aproape de 3 – 0, însă, Sergiu Pop şi Ionuţ Sălăjan nu au reuşit să-l învingă pe portarul Rareş Gal, care a scos impecabil în două rânduri, la aceeaşi fază.

Intrat după pauză, Andrei Banyoi a avut două ocazi bune, însă, tabela a rămas nemoficată. Şi Jalbă a fost aproape de dublă, dar lovitura sa de cap a lovit bara, în minutul 74.

În minutul 78, oaspeţii au marcat, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

Pe final de joc, a debutat şi Marius Leitan. Fotbalistul şimleuan a jucat în faţa apărării şi chiar a fost aproape de un debut de vis. În urma unui corner, mingea a ajuns la Leitan care a şutat năprasnic din voleu, de la marginea careului de 16 m, însă, şutul său a lovit doar bara.

S-a terminat 2 – 0 şi SCM Zalău bifează a doua victorie consecutivă în campionat. Pentru echipa pregătită de Cristian Lupuţ urmează acum un duel de foc, în etapa a VII-a, în deplasare la Gloria Bistriţa.

SCM Zalău – CFR Cluj II 2 – 0 (1 – 0)

Au marcat: Sergiu Pop (’13) şi Cristin Jalbă (’61)

SCM Zalău: Bogdan Miron – Ionuţ Sălăjan, Mihai Onicaş, Cristin Jalbă, Alex Cherecheş – Vadim Calugher (’88 Marius Leitan), Vlad Moraru (’58 Mihai Doroftei), Raul Stanciu (cpt.), Cosmin Meşter (’70 Bogdan Minteuan) – Sergiu Pop (’70 Sebastian Culda) şi Adrian Şter (’58 Andrei Banyoi). Rezerve: Marius Aldescu – Cătălin Ion, Răzvan Rotea şi Florin Pop. Antrenor: Cristian Lupuţ

CFR Cluj II: Rareş Gal – Kun Viktor (cpt.), Niakate Abdoulaye, Mbaye Ibrahima, Vlad Fărgăşan, Popsa Davide, Tudor Lucaci, Alin Fica, Raul Haiduc, Alexandru Bucică şi Gomes Jose. Rezerve: Costel Frânculescu – Florin Todoran, Andrea Zbona, Alex Cristea, Gheorghe Tomşa, Giulio Cozac, David Milchiş, Darius Stănilă şi Răzvan Prangate. Antrenor: Dan Mugurel

You may also like

Leave a Comment