FOTO. SCM Zalău încheie anul cu o victorie facilă în faţa Universităţii Cluj

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 91 views
A+A-
Reset

In ultimul meci din acest an, SCM Zalău a primit vizita celor de la “U” Cluj, o echipa care pare deja condamnată la retrogradare. Clujenii, cu zălăuanul Bogdan Nicolae pe bancă, își propuneau să facă un meci bun la Zalău, însă, era destul de greu mai ales că băieții lui Rainer Vassiljev veneau după o victorie importantă obținută la Steaua București.

Cu moralul ridicat, dar și cu un lot superior că valoare, SCM Zalău nu a avut prea mari probleme in partida desfășurată în această seară în Sala Sporturilor din Zalău.

De altfel, zălăuanii au reușit să se impună lejer in primul set, set in care clujenii au punctat de doar 8 ori…

Nici în al doilea set, zalauanii nu a dat vreo șansă echipei din Cluj-Napoca, iar SCM s-a impus cu 25 – 12. Antrenorul Rainer Vassiljev a rulat toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție, astfel că publicul prezent la sală a putut să-i vadă la lucru pe zălăuanul Daniel Boie sau sârbul Stevanovic.

In al treilea set, Cardoso a reușit un blocaj spectaculos în debut. Clujenii au revenit și chiar aveau să preia conducerea pentru prima dată, au condus cu 6 – 4 sau 14 – 11. Zalăul a egalat la 14 după atacul lui Simoes. Universitatea Cluj a preluat din nou conducerea și a fost în permanență în avantaj, conducând și cu 21 – 19. Thiago Suarez Mendoza a punctat pentru Zalău. Cardoso avea să egaleze la 22 și tot el, după al doilea atac consecutiv a adus SCM în avantaj, scor 23 – 22. Brazilianul avea să fie omul finalul de set, reuşind şi punctul decisiv, prin care zălăuanii s-au impus cu 25 – 23 şi în acest set.

Una peste alta, clujenii au făcut un singur set bun, în timp ce băieţii pregătiţi de Rainer Vassiljev mai au de lucrat la concentrare, concentrare care le-a cam lipsit în ultimul set.

Însă, importante sunt cele trei puncte, mai ales că Zalăul leagă victoriile. Urmează o scurtă pauză, iar la mijlocul lunii ianuarie, SCM are meci cu Arcada Galaţi.

You may also like

Leave a Comment