FOTO. SCM Zalău, fără punct din duelul cu Rapid

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 24 views
A+A-
Reset

Deşi a condus cu 1 – 0 la seturi, zălăuanii nu s-au ales cu nimic din această partidă, giuleştenii având să le câştige pe următoarele trei. Amir Ghafour a fost senzaţional pentru Rapid, iranianul reuşind nu mai puţin de 30 de puncte. De cealaltă parte, pentru SCM, Buzugan a fost cel mai bun om cu 20 de puncte


După partida cu Steaua, fanii voleiului din Sălaj au avut ocazia să vadă la lucru o altă echipă de tradiție, Rapid. Pe banca giuleștenilor a ajuns în vara Drăgan Kobiljski, fostul antrenor al Zalăului. Astfel că meciul a fost unul special, însă, după startul greu de sezon, SCM viza doar victoria, chiar daca avea în față o echipă puternică cu jucătorii valoroși.

Cu toate acestea, zălăuanii au făcut un prim set excelent și au condus în permanență. Din păcate, tot în primul parțial, SCM a rămas fără Alexandru Ionescu, accidentat. Locul său a fost luat de Andrei Ana.

A fost un prim set frumos și care a avut nevoie de prelungiri, dar SCM Zalau s-a impus cu 32 – 30 după atacul lui Simoes.

În al doilea set, rapidiștii au avut controlul, dar băieții lui Rainer Vassiljev au reușit să egaleze la 13. Rapidul s-a dus la 16 – 14, iar antrenorul Zalăului a cerut time-out. Însă, atacurile lui Ghafour au dat bătăi de cap echipe gazda și giuleștenii au egalat situația la seturi după ce s-au impus cu 25 – 20.

Startul setului al treilea a fost excelent pentru zălăuani, aceștia conducând cu 5 – 1. Însă, oaspeții aveau să revină și să întoarcă situația de pe tabelă pe serviciul lui Fromm, 6 – 8. Zalăul a egalat și s-a mers cap la cap până la 22 egal, după care, Ghafour a fost din nou decisiv și Rapid avea să se impună cu 25 – 23.

Setul al patrulea avea să fie unul la discreţia rapidiştilor, iar echipa lui Dragan Kobiljski avea să obţină toate puncte puse în joc după ce a câştigat în patru seturi la Zalău.

Oleksandr Buzdugan a fost cel mai bun om al Zalăului cu 20 de puncte, iar de partea cealaltă, Amir Ghafour a reuşit nu mai puţin de 30 de puncte…

SCM Zalău – Rapid 1 – 3 (30, -20, -23, -13)

You may also like

Leave a Comment