FOTO. SCM Zalău bifează încă o victorie pe teren propriu

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 468 views
A+A-
Reset

SCM Zalău a primit vizita Unirii Dej, într-un meci contând pentru etapa a XVI-a din Divizia A1. Zalăul avea nevoie de trei puncte pentru a-şi consolida poziţia în play-off, în timp ce Dejul este o echipă a cărui scop este să rămână în prima ligă. Băieţii lui Rainer Vassiljev au început bine meciul, iar primul set a fost controlat în totalitate de zălăuani. Gazdele s-au distanţat la 8 – 5, după atacurile lui Vigil, Simoes şi Mendoza şi chiar dacă antrenorul Dejului a solicitat time-out, avantajul Zalăului a continuat să crească, iar în cele din urmă, Zalăul s-a impus cu 25 la 12.

În al doilea set, oaspeţii au dat semne de revenire şi aveau să se impună, la capătul unui set în care zălăuanii s-au întrecut în erori. Dar, mult mai concentraţi şi mai exacţi, zălăuanii aveau să se impună la pas şi în al treilea set.

Încă de la început, SCM şi-a construit un avantaj de patru cinci puncte, coordonatorul Taboada remarcându-se prin trei blocaje câştigătoare. era 9 – 5, iar Dejul a solicitat timeout. A venit rândul lui Simoes să blocheze atacurile Unirii, iar Taboada a bifat un ace şi SCM s-a dus la 12 – 6. Oaspeţii au avut o tentativă de revenire, dar elevii lui Rainer Vassiljev nu le-au oferit nicio şansă reală de a reveni în joc şi Zalăul s-a impus cu 25 la 18 şi în acest set.

Era 2 – 1 la seturi pentru SCM Zalău, iar sutele de spectatori prezenţi în tribunele Sălii Sporturilor aşteptau o victorie de trei puncte a favoriţilor, iar Mihai Mărieş şi compania aveau să se conformeze şi să facă pe plac suporterilor.

Setul al patrulea a început pe ritmuri de samba, brazilienii Victor Simoes şi Gabriel Cavalcante reuşind primele puncte. Totuşi, Dejul avea să revină şi se treacă la conducere, dar atacurile lui Ionescu au readus gruparea de sub Meseş în avantaj. De această dată, zălăuanii nu au mai cedat iniţiativa şi aveau să se impună cu 25 la 17.

S-a terminat 3 – 1, la capătul unui meci în care Alexandru Ionescu a fost cel mai bun marcator al Zalăului, cu 22 de puncte, urmat de Victor Simoes cu 15 puncte.

SCM Zalău: Lyvan Taboada, Alexandru Ionescu, Victor Simoes, Gabriel Cavalcante, Alejandro Vigil, Thiago Suarez Mendoza, Radisa Stevanovici, Cristian Bartha, Daniel Bode, Matei Platon şi Mihai Mărieş – libero. Antrenor: Rainer Vassiljev

You may also like

Leave a Comment