Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Sălăjean amendat cu 6000 de lei. Vezi cauza sancțiunii

by Mihai POP
1 comment 21 views
A+A-
Reset

Un sălăjean din localitatea Meseșenii de jos a fost amendat cu 6000 de lei pentru că a ars miriștea pe o parcelă semnificativă de pământ


Poluarea este o problemă majoră a secolului. Ne luptăm să fim mai ecologici să protejăm aerul și să păstrăm planeta cât mai sănătoasă, dar unele acte sunt în zadar dacă unii oameni acționează contrar.

În urma autosesizării comisarilor din cadrul Gărzii Naționale de Mediu CJ Sălaj privind arderea miriştilor pe o parcelă la ieşirea din localitatea Meseşenii de Jos spre localitatea Crasna pe partea stângă a DJ 191C, cu aparatul GPS din dotare a fost identificat deținătorul terenului care a fost sancționat contravențional cu AMENDĂ in valoare de 6000 lei conform OUG 195/2005 privind protecția mediului, art. 96, alin. 1, pct. 9.

Menționăm că arderea miriştilor, stufului, tufărişurilor sau vegetației ierboase fără acceptul autorității competente pentru protecția mediului şi fără informarea in prealabil a serviciilor publice comunitare pentru situații de urgență este INTERZISĂ.

You may also like

1 comment

#@* 8 September 2020 - 0:16

Foarte bine,bine ar fi daca aceste sancțiuni ar fi mai dastrice in orice domeniu din partea autoritatilor,sa nu se lasă înduioșați de autocompatimirea multor infractori care încalcă legea,legea sa fie pt toți ,indiferent de rang,statut social s au faima.

Reply

Leave a Comment