Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. România a încheiat pe locul 2 la turneul din Turcia

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 31 views
A+A-
Reset

Reprezentativa feminină a pierdut finala împotriva Franţei B şi astfel fetele noastre au fost nevoite să se mulţumească cu locul 2. Însă, pe lângă trofeul aferent locului secund, „tricolorele” se pot mândri cu cel mai bun portar al competiţiei


În perioada 27 februarie – 5 martie, naţionala României de fotbal feminin a participat la un turneu amical, în Turcia, denumit Alanya Gold City Cup, alături de alte şapte naţionale. Echipele au fost împărţite în două grupe, iar România a făcut parte din Grupa A, alături de India, Turkmenistan şi Uzbekistan.

În primul meci din faza grupelor, tricolorele nu au întâmpinat nici cea mai mică problemî şi au trecut de Turkmenistan cu 13 – 0. Însă, trebuie menţionat că această partidă a fost prima din istorie pentru naţionala feminină din Turkmenistan.

Al doilea joc al grupei a fost şi cel mai echilibrat, însă România s-a impus cu 1 – 0 în faţa reprezentativei din Uzbekistan, iar în ultimul meci din faza grupelor, tricolorele au trecut cu 3 – 0 de India.

Astfel, cu maxim de puncte, fetele pregătite de Mirel Albon s-au calificat în finală, acolo unde s-au duelat cu Franţa B, câştigătoarea Grupei B.

Din păcate, în ultimul act, fetele noastre nu au fost în cea mai bună formă şi au fost învinse de reprezentativa Franţei, scor 7 – 0. Prin urmare, România s-a clasat pe locul 2 la Alanya Gold City Cup, însă, a dat şi cel mai bun portar al acestui turneu, pe Andreea Părăluţă.

Pentru naţionala României de fotbal feminin urmează două meciuri amicale cu naţionala Maltei, ambele jocuri urmând să se desfăşoare în România.

Sursa foto: Evima Sport


România – Franța ”B” 0 – 7

Au marcat: L. Thomas 13′, 17′, 90+2, C. Matteo 45′, Jaurena 48′-pen, Diallo 71′-pen, Morroni 90′

România: 1.Părăluță – 5. Meluță (19. Ciolacu 62′), 15. Goder, 6. Ficzay, 16. Sandu (20. Marinescu 80′) –  4. Bortan, 2. Oprea (9. Bâtea 46′)- 10. Voicu (21. Carp 69′), 8. Vătafu, 14. Herczeg (18. Tărășilă 28′)- 11. Olar-cpt


 

You may also like

Leave a Comment