Responsive Menu
Add more content here...


FOTO-VIDEO. Puncte împărţite între SCM Zalău şi CSM Olimpia Satu Mare

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 120 views
A+A-
Reset

Spectatorii numeroşi prezenţi în tribunele Stadionului Municipal s-au aşteptat la un joc mai spectaculos între cele două echipe. N-a fost aşa, fiind un meci foarte tactic, cu faze puţine de poartă. Două penalty-uri au decis rezultatul partidei. S-a terminat egal, zălăuanii apărându-se bine pe final, când în ultimele 20 de minute au evoluat în inferioritate numerică


După primul pas greșit din campionat, SCM Zalău dorea să încheie turul cu un rezultat pozitiv în fața celor de la CSM Olimpia Satu Mare. Cele două, alături de Lotus Băile Felix sunt candidatele la cele două locuri de baraj din acest sezon. Astfel, orice punct câștigat în duelurile directe este foarte important. Printr-o victorie, SCM se distanța și mai mult de sătmăreni.

Cele două s-au întâlnit în această după amiază pe Stadionul Municipal din Zalău. Ambele echipe au fost temătoare în prima parte, însă, oaspeții aveau să deschidă scorul prin Samake Moussa, dintr-o lovitură de la 11m.

Avantajul sătmărenilor a durat, însă, doar 3 minute. Alexandru Cherecheș a egalat dintr-o lovitură de la 11 m obținută de Stefan Nikolic.

După cele două goluri, ambele echipe au rămas datoare fanilor, iar ocazii importante nu au mai fost.

Putem nota un șut al lui Moussa, prins de Miron sau o acțiune personală a lui Cristea, finalizată cu un șut slab, din unghi.

Nici startul reprizei secunde nu a fost prea strălucit, iar primul eveniment notabil a fost eliminarea lui Victor Kun din minutul 71 pentru cumul de cartonașe galbene.

În inferioritate, SCM a avut o șansă bună în minutul 79. Culda a centrat bine, iar Andrei Bobaru a trimis periculos cu o lovitură de cap, dar Moldovan a fost la post și a respins.

Sătmarenii au replicat printr-un șut de la distanță trimis de Raul Vidrășan care a trecut puțin peste poarta lui Miron.

Până la final au mai fost faze la ambele porți, dar nimic periculos. S-a terminat 1 – 1, un rezultat echitabil față de ce fotbal s-a jucat azi.

A fost ultimul meci din tur, iar pentru SCM Zalău urmează alte două jocuri pe teren propriu. Cu Lotus Băile Felix, în prima etapă din retur şi cu FC U Craiova în Cupa României.

SCM Zalău – CSM Olimpia Satu Mare 1 – 1 (1 – 1)

Au marcat: Alexandru Cherecheș (’14-pen.), respectiv Samake Moussa (’11-pen.)

SCM: Bogdan Miron – Cătălin Stoica, Andrei Bobaru, Vlad Fărcășan, Alexandru Cherecheș, Alex Mare (’46 Alex Micle), Viktor Kun, Samuel Zimța (’65 Alex Negrean), Cosmin Meșter (’65 Sebastian Culda), Raoul Cristea (’46 Sergiu Pop) și Stefan Nikolic. Rezerve: David Poptean – Artur Pătraş, Dario Bora, David Molnar şi Florin Pop. Antrenor: Cristian Lupuţ

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Raul Apai, Mihăiță Mureșan, Alin Burdeț, Cătălin Onea, Abdul Adam, Viorel Chinde, Adrian Micaș, Ervin Zsiga (cpt.), Nandor Pop și Samake Moussa. Rezerve: Eduard Mihail – Sofian Țânțaș, Alex Mărieș, Raul Vidrășan, Nandor Suveg, Mihai Lazăr, Denis Lazăr, Daniel Vereguț și Adrian Șter. Antrenori: Florin Fabian și Cosmin Iuhas

You may also like

Leave a Comment