Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Pugilistele de la CSM Zalău au “făcut legea” la Cluj-Napoca

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 45 views
A+A-
Reset

Participante la Cupa “16 februarie”, fetele antrenate de Ioan Dragoş şi Adrian Popuţea au reuşit să impresioneze la competiţia din judeţul vecin şi au obţinut nu mai puţin de opt victorii din tot atâtea posibile


Mai este puţin timp până la prima competiţie importantă pentru pugiliştii de la CSM Zalău. Astfel, la finalul săptămânii va avea loc Campionatul Naţional U 22, acolo unde clubul zălăuan deplasează un lot format din doi sportivi, Boda Ferench (56 kg) şi Darius Forai (+91 kg), cei doi urmând să fie însoţiţi de maestrul Ioan Dragoş.

După această competiţie, pentru secţia de box de la CSM Zalău urmează Cupa României la feminin, competiţie ce va avea loc la Bucureşti, în perioada 26 februarie – 3 martie.

Însă, până la competiţia importantă din capitală, lotul feminin de la CSM Zalău “şi-a făcut încălzirea” la o competiţie din Cluj-Napoca, denumită Cupa “16 februarie”.

Desfăşurată în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, competiţia a fost un prilej bun pentru antrenorii secţiei de box de la CSM Zalău să testeze lotul feminin înaintea participării la Cupa României. În total, la Cupa “16 februarie”, Adrian Popuţea a deplasat un lot format din opt sportive.

Este vorba despre Maria Teglaş (46 kg), Margareta Hidigan (50 kg), Renata Lucza (56 kg), Diana Tănăsescu (59 kg) – cadete, Rafaela Dovlete (60 kg) – junioare, Elida Oşan (66 kg) şi Andreea Varga (48 kg) – tineret.

Nu mai puţin de opt cluburi au participat la această competiţie, Box Club Arena Cluj, U Cluj, Voinţa Cluj, CSM Cluj, Speranţa Jucu, Gym Mar Strong Oradea, CSS Hunedoara şi CSM Zalău.

Cele opt pugiliste de la Clubul Sportiv Municipal Zalău au făcut legea în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca şi toate au reuşit să obţină victorii pe linie, spre satisfacţia antrenorului Adrian Popuţea. De altfel, antrenorul secţiei de box de la CSM Zalău ne-a anunţat că lotul cu care a fost la competiţia din Cluj-Napoca va fii şi cel pe care îl va deplasa la Cupa României.

“Acesta va fii lotul cu care mă voi deplasa la Cupa României de la Bucureşti. Vom pleca în 25 februarie, iar în 26 februarie va începe competiţia care se va întinde până în 3 martie. Obiectivul nostru este cucerirea a cel puţin 5 medalii. Cred că le putem obţine pentru că avem cea mai puternică echipă de fete din Ardeal”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

Pugiliştii de la CSM Zalău merg cu gândul la medalie la Campionatul Naţional U 22

În weekend, dacă fetele au participat la Cupa “16 februarie”, pugiliştii de la CSM Zalău au efectuat un antrenament comun cu sportivi de la Box Club MLG Zalău şi CSS Baia Mare.

În cadrul antrenamentelor a avut loc şi un turneu de verificare cu opt meciuri, sub supravegherea maestrului Ioan Dragoş. În urma desfăşurării meciurilor, maestru Dragoş a remarcat evoluţia satisfăcătoare a cadeţilor Rareş Grama (n. 2007), Fabian Ursu (n. 2006), Ricardo Vătămanu (n. 2006) şi Cristian Terec (n. 2005).

Azi, 20 februarie, maestrul Dragoş face deplasarea la Brezoi, judeţul Vâlcea, cu cei doi sportivi, Boda Ferench (56 kg) şi Darius Forai (+91 kg) la Campionatul Naţional U 22.

Obiectivul clubului fiind cucerirea unei medalii.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 20 februarie.

You may also like

Leave a Comment