FOTO. Primul antrenament din 2024 la SCM Zalău. 25 de jucători au fost prezenţi la reunire

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 135 views
A+A-
Reset

Luni după amiază, la Stadionul Municipal din Zalău a avut loc reunirea lotului la SCM Zalău. S-a terminat vacanţa fotbaliştilor, iar începând din 15 ianuarie şi până la finalul sezonului, cu toţii au un singur scop şi gând, acela de a promova în Liga a II-a. Întâlnirea a avut loc la Stadion, începând cu ora 15.00, iar alături de antrenori şi jucători a fost prezentă şi o parte din conducerea clubului la primul antrenament oficial din 2024.

Nu mai puţin de 25 de jucători au fost prezenţi la reunire, dintre care 4 portari. A lipsit motivat atacantul Stefan Nikolic.

În schimb, a fost prezent Mario Geană, singurul transfer bifat de SCM Zalău, dar şi un jucător care se va afla în probe în următoarele două săptămâni. La capitolul noutate, putem bifa şi prezenţa lui Marius Leitan, cel care reia alergările uşoare şi se recuperează după o accidentare gravă care l-a ţinut şi încă îl ţine departe de “dreptunghiul verde”.

După o şedinţă în vestiar, jucătorii au ieşit la antrenament şi au dat drumul la o alergare uşoară pe pista de atletism la care au luat parte şi fostul mare jucător Vasile Jula (actual delegat la SCM Zalău), precum şi preparatorul fizic Sergiu Moga sau asistentul medical Dusan Bocereg.

“Am dat startul pregătirilor pentru că ne aşteaptă o perioadă foarte importantă din punct de vedere sportiv pe toată lumea, atât pe mine ca antrenor, cât şi pe jucători şi implicit clubul SCM. Trebuie să continuăm perioada foarte bună pe care am avut-o până în prezent. Eu zic că lucrurile sunt destul de clare. Am stat puţin de vorbă cu jucătorii, i-am simţit foarte motivaţi, foarte dornici să începem pregătirile şi să continuăm ceea ce am început împreună şi sper ca la finalul lunii mai să fim acolo unde ne dorim cu toţii”, a declarat Cristian Lupuţ – antrenorul de la SCM Zalău.

Lotul prezent la reunire: Bogdan Miron, David Poptean, Andrei Pop, Andi Maliţa, Vlad Fărcăşan, Andrei Bobaru, Alex Cherecheş, Marius Leitan, Dario Bora, Pedrag Kascelan, Mario Geană, Viktor Kun, David Molnar, Ionuţ Sălăjan, Alex Negrean, Tudor Cociş, Cătălin Stoica, Florin Pop, Cosmin Meşter, Alex Mare, Artur Pătraş, Alex Micle, Sebastian Culda, Raoul Cristea şi Sergiu Pop.

You may also like

Leave a Comment