Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Primarul Ionel Ciunt și viceprimarul Teodor Bălăjel au verificat stadiul lucrărilor derulate pe strada Morii din Zalău

by Mihai POP
0 comment 66 views
A+A-
Reset

În zonă se intervine pentru configurarea trotuarelor și montarea bordurilor, urmând ca la sfârșitul săptămânii viitoare să fie demarate lucrările de asfaltare


Primarul Ionel Ciunt și viceprimarul Teodor Bălăjel au verificat stadiul lucrărilor derulate pe strada Morii din Zalău, iar veștile sunt unele excelente.

În momentul de față, la acest obiectiv de investiții Societatea Citadin intervine pentru configurarea trotuarelor și montarea bordurilor, urmând ca la sfârșitul săptămânii viitoare să fie demarate lucrările de asfaltare.

Lucrările de amenajare canalizare pluvială și cele de amenajare a infrastructurii subterane pentru rețele de comunicații au fost realizate.

Investițiile pe această stradă se realizează pe două segmente. Pe tronsonul I, de la intersecția cu strada 22 Decembrie 1989, până la ultimul complex imobiliar pe partea dreaptă a străzii, pe o lungime de 545 de metri, la finalul proiectului vor fi executate lucrări de reabilitare a părții carosabile, care constau în supralărgirea drumului pe ambele părți, montarea de borduri și asfaltare.

De asemenea, vor fi refăcute trotuarele, rețeaua de canalizare pluvială și infrastructura subterană pentru rețele de comunicații.

Pe tronsonul II, de la km 0+545, până la intersecție cu strada Freziilor, pe o lungime de 367 de metri, vor fi realizate lucrări de supralărgire a drumului și asfaltare a părții carosabile.

You may also like

Leave a Comment