Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Primarul Ionel Ciunt împreună cu viceprimarul Teodor Bălăjel, vizită de lucru la locul de joacă de pe strada Oborului

by Mihai POP
0 comment 69 views
A+A-
Reset

Amenajarea unui frumos loc de joacă din Zalău se află pe ultima sută de metri. Muncitorii se ocupă de ultimele finisaje înainte de recepția spațiului amplasat pe strada Oborului. Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, împreună cu viceprimarul Teodor Bălăjel au făcut o vizită pentru a verifica lucrările care se efectuează


Primarul municipiului Zalău, Ionel Ciunt, împreună cu viceprimarul Teodor Bălăjel au verificat lucrările care se efectuează la amenajarea locului de joacă pe strada Oborului.

Acest obiectiv de investiții este finanțat din fonduri europene și face parte din cele 10 spații verzi amenajate în municipiu pe locuri abandonate sau degradate. Opt din acestea au fost deja recepționate, urmând ca la începutul lunii noiembrie să fie realizată și recepția locului de joacă de pe strada Oborului, cât și a celui din cartierul Meseș.

Locul de joacă de pe strada Oborului este amenajat pe o suprafață de 7.712 mp. și beneficiază de dotări cu mobilier urban, respectiv 33 de bănci, 3 hamace, 5 mese cu două bănci, 10 coșuri de gunoi pentru colectare selectivă, o cișmea de apă, o toaletă, 3 foișoare, 6 poduri de lemn, două rastele de biciclete și 13 stâlpi de iluminat.

Totodată, spațiul este dotat cu următoarele aparate de joacă: complex de joacă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani, leagăne, balansoare, jucării pe arc, diferite tipuri de cățărătoare, pod mobil, groapă de nisip, tiroliene metalice, mese de șah și 9 aparate de fitness.

You may also like

Leave a Comment