Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Primarul Ionel Ciunt a participat la festivitatea de deschidere a Simpozionului regional ”Despre oameni”

by Mihai POP
0 comment 17 views
A+A-
Reset

Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Zalău a organizat Simpozionului regional “Despre oameni”, ediția a V-a, care se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. La deschiderea Simpozionului, primarul Ionel Ciunt a felicitat conducerea școlii pentru implicarea în activități


La invitația conducerii Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu”, primarul Ionel Ciunt a participat joi la festivitatea de deschidere a Simpozionului regional destinat cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, derulat la sediul unității de învățământ.

În cadrul intervenției din deschiderea Simpozionului, primarul Ionel Ciunt a felicitat conducerea școlii pentru implicarea în activități “Despre oameni”, a apreciat prezența în sală a cadrelor didactice care au predat ani buni în instituție, iar în momentul de față s-au pensionat și a subliniat importanța pe care o au profesorii în dezvoltarea tinerei generații.

Simpozionul a fost desfășurat în cadrul proiectului educațional “Despre oameni”, fiind inclus în Calendarul Activităților Educative Regionale și interjudețene 2023.

You may also like

Leave a Comment