Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Primăria Năpradea, în rol de Moş Crăciun pentru copiii din comună

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 20 views
A+A-
Reset

Administraţia locală condusă de Vasile Fodor a adus zâmbetul pe faţa elevilor şi preşcolarilor din comuna Năpradea, care în prag de Sărbători au primit câte un cadou din partea Primăriei

A devenit o tradiţie ca în pragul Sărbătorilor de Iarnă, elevii şi preşcolarii din comuna Năpradea să primească câte un cadou din partea autorităţilor locale. Şi în acest an, Primăria Năpradea a avut rolul lui Moş Crăciun şi a pregătit 260 de pachete cu dulciuri, care au fost distribuite celor mici, în cursul zilei de vineri.

Chiar dacă în acest an nu s-au mai putut organiza tradiţionalele serbări, Primăria tot a găsit modalitatea ca pachetele să ajungă în posesia copiilor înscrişi la şcoală şi grădiniţă. Darurile pentru cei mici au fost distribuite la domiciliul fiecăruia de către cadrele didactice.

„În fiecare an oferim aceste cadouri pentru copii înscrişi la şcoală şi grădiniţă cu sprijinul Consiliului Local. Anul acesta am pregătit 260 de cadouri, care au ajuns acasă la fiecare copil prin intermediul profesorilor şi educatorilor. Conducerea şcolii s-a organizat pentru distribuirea pachetelor şi chiar dacă este această perioadă de pandemie s-a găsit formula prin care Moş Crăciun să vină şi în acest an la copii din Năpradea” , ne-a declarat primarul Vasile Fodor.

Elevii şi preşcolarii au fost încântaţi de gestul Primăriei, iar pentru această acţiune, directorul Şcolii „Traian Creţu” a ţinut să mulţumească autorităţilor locale pentru această acţiune.

„A devenit tradiţie, ca în fiecare an în apropierea Sărbătorilor de Iarnă, Primăria și Consiliul Local Năpradea să aducă un zâmbet pe chipul fiecărui elev al școlii noastre. Și în acest an, 260 de copii l-au așteptat cuminți pe Moș Crăciun. Cu ajutorul doamnelor educatoare, învățătoare și a diriginților cadourile au ajuns la fiecare copilaș. (Mulțumim pentru implicare!)Mulțumim Primăriei și Consiliului Local pentru că și în acest an aţi fost alături de școala noastră!!!Sărbători fericite, cu sănătate și bucurii. Cu respect, dir. prof. Trif Dorin Ştefan”

You may also like

Leave a Comment