Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Primăria Năpradea a premiat „cuplurile de aur” din comună

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 25 views
A+A-
Reset

În acest an, doar trei cupluri din comuna Năpradea sărbătoresc 50 de ani de căsnicie. Însă, autorităţile locale au fost prompte şi s-au asigurat că familiile primesc atenţie din partea Primăriei, fiind premiate cu câte o diplomă, un buchet de flori, dar şi premii în bani


La Năpradea a devenit o tradiţie care în fiecare final de an, cuplurile care sărbătoresc „Nunta de aur” să fie premiate de către autorităţile locale.

În anul 2020, nu mai puţin de 11 familii au împlinit 50 de ani de căsnicie, iar primarul Vasile Fodor şi viceprimarul Eugenia Pop au colindat din poartă în poartă, premiind acele cupluri.

La fel s-a întâmplat şi în anul 2021, cu menţiunea că în acest an, doar trei cupluri au devenit de AUR. Este vorba despre o familie din Năpradea, una din Cheud şi una din Traniş.

Nu contează că au fost doar trei, la fel ca şi anul trecut, primarul şi viceprimarul din Năpradea a fost să colinde toate cele trei familii, ocazie cu care le-a oferit atenţia, cât şi un mic cadou din partea Primăriei.

Cuplurile au primit câte o diplomă înrămate, alături de un buchet de flori şi un premiu în bani.

„Am premiat cuplurile de aur din comună. Din păcate, în acest an au fost doar trei, spre deosebire de anii trecuţi în care aveam mult mai multe. Având în vedere situaţia pandemică şi faptul că au fost doar trei cupluri, am considerat că nu este nevoie să-i purtăm pe drumuri. Sunt oameni în vârstă şi ne-am gândit că este mai bine să ne deplasăm noi la domiciliul lor pentru a le înmâna premiile”, ne-a declarat Vasile Fodor, primarul comunei Năpradea.

Să spunem că cele trei cupluri care împlinesc 50 de ani de căsnicie în acest an au fost emoţionate până la lacrimi de gestul autorităţilor locale, mulţumindu-le pentru atenţia acordată.

 

 

You may also like

Leave a Comment