Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Primăria Năpradea a premiat “cuplurile de aur” ale anului 2022

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 91 views
A+A-
Reset

Primăria şi Consiliul Local Năpradea a premiat şi în acest an cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie


Ne apropiem cu paşi repezi de acea perioadă a anului în care ne placem să ne adunăm împreună cu toată familia şi să ne bucurăm de sărbătoarea Crăciunului.

Familia este unul dintre cele mai de preţ lucruri de pe acest pământ, iar autorităţile locale din Năpradea ţin cont de acest lucru şi de câţiva ani buni, în comună este o tradiţie care înaintea Sfintelor Sărbători de Iarnă să premieze cuplurile de aur din comună. 

În ultimii doi ani, ani provocatori din cauza pandemiei de coronavirus, primarul Vasile Fodor şi viceprimarul Eugenia Pop au “colindat” din poartă în poartă pentru a premia cuplurile de aur. Însă, în anul 2022, Primăria şi Consiliul Local Năpradea a putut organiza din nou un eveniment în care cuplurile să fie premiate.

Astfel, la sediul Primăriei a avut loc marţi, 6 decembrie, evenimentul special din acest an în care cinci cupluri din comună au fost premiate pentru împlinirea a 50 de ani de căsătorie.

Primarul Vasile Fodor a oficiat evenimentul, alături de viceprimarul Eugenia Pop, cele cinci cupluri fiind emoţionate de gestul autorităţilor locale. Totodată, aceştia au apreciat faptul că administraţia locală nu a uitat de ei şi le-a oferit această atenţie.

“Am sărbătorit cuplurile de aur ale anului 2022. Cinci cupluri au împlinit pe parcursul acestui an 50 de ani de căsătorie. Aceştia au fost răsplătiţi din partea Primăriei Năpradea şi Consiliului Local Năpradea cu o diplomă, un buchet de flori şi un premiu în bani, în valoare de 500 de lei! Le dorim multă sănătate şi bucurii alături de cei dragi! Felicitări, dragii noştri! Sunteţi un exemplu pentru noi”, a declarat Vasile Fodor.

You may also like

Leave a Comment