Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Primăria Năpradea a oferit cetăţenilor pachete cu măşti, mănuşi şi dezinfectant!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 23 views
A+A-
Reset

Chiar înainte de Sărbătorile Pacale, administraţia locală ajutată de voluntari a distribuit 1000 de pachete pentru locuitorii comunei. Fiecare pachet a conţinut câte trei seturi de mănuşi, trei măşti, dar şi un dezinfectant


Pandemia de coronavirus a alertat şi România, iar fiecare Primărie a luat măsuri pentru a preveni pe cât posibil răspândirea virusului.

Pe lângă măsurile de protecţie, în comuna Năpradea, administraţia locală condusă de primarul Vasile Fodor a luat şi decizii importante pentru ajutorarea cetăţenilor.

Astfel, în urmă cu câteva săptămâni, Primăria a decis să sprijine persoanele vârstnice, cele peste 65 de ani, care au fost ajutate în procurarea de alimente, dar mai ales de medicamente. Totul pentru a proteja cât mai mult persoanele vulnerabile.

Chiar înainte de Sărbătorile Pascale, Primăria Năpradea a venit din nou în ajutorarea cetăţenilor şi administraţia locală a pus a dispoziţie 1000 de pachete cu produse extrem de importante în privinţa protecţiei, măşti, mănuşi şi dezinfecant.

Fiecare pachet a fost format din trei perechi de mănuşi, trei măşti, dar şi un dezinfectant, iar aceste pachete au fost distribuite cetăţenilor, săptămâna trecută, în 15 şi 16 aprilie.

Angajaţi ai primăriei, consilieri locali, cât şi voluntari au participat la această acţiune care s-a derulat pe parcursul a două zile.

”Fiecare gospodărie a primit câte un pachet, ce a constat în trei perechi de mănuşi, trei măşti şi un dezinfectant. A durat puţin până am găsit pe piaţă aceste produse, în această perioadă în care sunt foarte căutate. Dar am reuşit să găsim o firmă de la care le-am putut achiziţiona. Ne bucurăm că am reuşit această investiţie, bineînţeles cu ajutorul Consiliului Local şi cu o rectificare de buget.  Este o investiţie utilă pentru comunitate. Se pare că am ajuns şi aceste vremuri, dar nu avem ce face şi încercăm să sprijinim oamenii cu ce putem, ca să trecem peste această perioadă. Sperăm să nu avem cazuri de coronavirus în comuna noastră”, ne-a declarat primarul Vasile Fodor.

Oamenii s-au arătat încântaţi de această decizie a Primărie şi pe reţelele de socializare au apărut mesaje de mulţumire pentru autorităţi.

Mulțumim Primăriei Comunei Năpradea, Consiliului local, precum și voluntarilor pentru gestul nobil și frumos, de omenie făcut în aceaste vremuri de răstriște! Ajutorul dumneavoastră oferit tuturor locuitorilor comunei aduce un plus de valoare și un beneficiu, tuturor. Bunul Dumnezeu să vă dea multă sănătate, putere de muncă și multă răbdare pentru a trece cu bine peste aceste vremuri greu-încercate! Sunteți un exemplu demn de urmat pentru multe comune din județ, precum și din țară! Felicitări pentru inițiativă, precum și pentru acțiunea demarată! Mulțumim domnului primar, ing. Vasile Fodor, mulțumim d-nei viceprimar Eugenia Pop. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească eforturile! Doamne ajută! Semnează: Luminita Orban – un locatar al comunei”, spune o localnică.

Primăria Comunei Năpradea informează că cei care nu au fost găsiţi la domiciliu şi nu au primit pachete, post suna la nr. de telefon: 0735226511-viceprimar, pentru a putea intra în posesia pachetelor!

You may also like

Leave a Comment