Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Prima ninsoare din această iarnă a adus şi primele accidente în Sălaj

by Mihai POP
0 comment 87 views
A+A-
Reset

Prima ninsoare a creat probleme în mai multe zone din județ. De la accidente, la mașini care au derapat în șanțuri. Evenimentele rutiere sunt provocate de condițiile meteo nefavorabile


România este acoperită încet-încet de zăpadă, aşa cum au anunţat şi meteorologii. Iarna şi-a făcut deja simţită prezenţa în judeţele din nordul şi nord-estul ţării.

Prima ninsoare din această iarnă a adus şi primele probleme pe şosele! Codul galben de ninsori şi viscol a dat bătăi de cap şoferilor care au plecat la drum cu maşinile neechipate corespunzător.

În ultimele zile au avut loc câteva accidente care s-au lăsat cu maşini avariate şi cu rănirea şoferilor şi pasagerilor. Camioanele cu greu au putut înainta pe drumurile pline cu zăpadă şi gheaţă!

În Sălaj, drumarii au lucrat intens pentru a ţine drumurile practicabile. Pentru cei care nu au fost nevoiţi să se urce la volan, apariţia zăpezii a fost o bucurie.

Prima ninsoare din această iarnă a adus şi primele accidente

În urma conditiilor meteo nefavorabile, în ultimele zile, pe raza județului Sălaj au avut loc mai multe evenimente rutiere.

Un eveniment a avut loc în localitatea Prodănești dumincă după-amiază. În accident a fost implicat un autocamion cu remorcă, încărcată cu mobilă.

În urma incidentului, nu au fost înregistrate persoane rănite. Un alt accident a avut loc marți la Crișeni, iar altul între Moigrad și Mirsid, acolo unde o masină a părăsit carosabilul și s-a răsturnat în șanțul de la marginea drumului.

Şoferii de camion au resimţit şi ei primele ninsori

În această dimineață, a avut loc un alt eveniment rutier. În urul orei 8.10, pe Drumul Județean 109A, între localitățile Creaca și Jac, un TIR a derapat și a intrat în șanț.

La fața locului au ajuns echipaje de intervenție de la pompieri, ambulanță și poliție.

Din fericire, n-au existat victime, iar evenimentul rutier a fost considerat ca o tamponare.

Totuși, traficul a fost blocat o perioadă de timp. Polițiștii de la Secția Nr 5 Hida , ajunși la fața locului, au dirijat circulația și traficul a fost reluat.

Cu această ocazie, IPJ Sălaj recomandă conducătorilor auto aflați în trafic atenție!

You may also like

Leave a Comment