Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Prestaţie palidă la debutul în play-off. SCM Zalău, doar o remiză albă cu CSM Sighetu Marmaţiei

Gruparea de sub Meseş a obţinut o remiză albă, pe teren propriu, în compania echipei din judeţul Maramureş. A fost un meci în care Nikolic a fost autorul unei ratări monumentale, iar Pătraş a lovit bara. Însă, a fost parcă prea puţin pentru ce aşteptări sunt de la SCM Zalău în acest sezon

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 33 views
A+A-
Reset

Pe o vreme însorită și călduroasă lumea a venit în număr mare la Stadionul Municipal din Zalău pentru meciul dintre SCM Zalău și CSM Sighetu Marmației, duel contând pentru prima etapă din playoff-ul Ligii a III-a.

Însă, prima repriză a fost în antiteză cu vremea frumoasă. A fost un joc modest din partea ambelor echipe. Ocaziile au cam lipsit cu desăvârșire.

Totuși, putem nota câte o fază la ambele porți. Sergiu Pop a avut o șansă (’17), dar din semifoarfecă a trimis slab spre poarta, șutul său fiind prins de portarul advers. De cealaltă parte,  Alexandru Zaharia a avut un șut în minutul 36, ce a trecut puțin peste poarta lui Miron.

Intrat la pauză, Raoul Cristea a avut impact imediat, centrând perfect pentru Stefan Nikolic in minutul 48, dar golgheterul Zalăului a ratat incredibil, singur, din 6 m a trimis pe lângă poartă.

Jocul s-a mai dezgheţat în repriza secundă, iar fazele la poarta lui Miron s-au înmulţit, iar sighetenii chiar au avut o şansă bună din 6 m, însă, tabela a rămas nemodificată.

De partea cealaltă, după o lovitură liberă, Artur Pătraş a lovit bara, aceasta fiind şi cea mai mare ocazie a meciului. Finalul de joc a fost oarecum haotic, dar fără sorţi de izbândă.

S-a terminat 0 – 0, un debut nefericit de play-off pentru SCM Zalău. Însă, sperăm că acest semieşec vine oportun, în momentul în care cele două puncte pierdute nu au o importanţă deosebită în prezent.

Zălăuanii trebuie să strângă rândurile şi să revină cât mai repede la forma cu care ne-au obişnuit în acest sezon pentru că adevăratul campionat abia acum începe.

În etapa următoare, SCM Zalău va juca tot pe teren propriu, în compania celor de la CSM Olimpia Satu Mare, ocupanta locului secund. Trei puncte sunt obligatorii în acel joc.

SCM Zalău – CSM Sighetu Marmaţiei 0 – 0

SCM: Bogdan Miron (cpt.) – Cătălin Stoica, Pedrag Kascelan, Dejan Uzelac, Florinel Pop (’76 Ionuţ Sălăjan), Alex Mare (’76 Tudor Cociş), Alex Negrean (’57 Artur Pătraş), David Molnar, Cosmin Meşter (’57 Sebastian Culda), Sergiu Pop (’46 Raoul Cristea) şi Stefan Nikolic. Rezerve: David Poptean – Mario Geană, Samuel Zimţa, Rareş Scocîlcă. Antrenor: Cristian Lupuţ

CSM: Mihai Oneţ – Florin Simion, Alberto Braşoveanu, Pape Ndiaye, Gheorghe Tomşa, Deivid Andreas, Abdullah Razak, Emmanuel Mensah, Yolou Guigui, Alexandru Zaharia şi Iannis Negruţ. Rezerve: Iosif Berintan – Gheorghe Sofroni, Luca Buciuman, Bogdan Rostaş, Denis Matiş, Raul Hreniuc, Paul Pedro, Daniel Anchidin şi Iuliu Roşiianu. Antrenor: George Zima

You may also like

Leave a Comment