Foto – Preșcolarii și elevii de la Școala Gimnazială din Gârbou au primit cadouri de la Moș Crăciun

by Mihai POP
0 comment 56 views
A+A-
Reset

Pentru că se apropie cu pași repezi Sfânta Sărbătoare a Crăciunului, toți școlarii și preșcolarii de la Școala Gimnazială Nr. 1, din comuna Gârbou, au primit cadouri din partea primarului Alexandru Spătar. Începând cu anul 1999 și până în prezent, copiii nu au fost uitați într-un niciun an de Crăciun și sunt binecuvântați cu darurile mult dorite


Ultima săptămână de școală, de dinaintea microvacanței de iarnă din 2023 a fost marcată de numeroase evenimente desfășurate la Școala Gimnazială din Gârbou. Cu toate acestea, munca, rezultatele la învățătură, implicarea elevilor în diverse proiecte au fost recompensate de către reprezentanții Primăriei Comunei Gârbou.

În prag de sărbători, reprezentanții administrației locale le-au îndulcit zâmbetele elevilor școlii, cărora le-au oferit cadouri de Crăciun.

La acest eveniment s-a alăturat şi Alexandru Spătar, primarul comunei. Edilul a făcut parte din momentele pline de emoţie pe care le-au oferit elevii şi cadrele didactice.

”Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru că în fiecare an, începând cu anul 1999 până în prezent binecuvântează copiii din comuna Gârbou cu darurile mult dorite și așteptate de ei și nu numai. Fiți binecuvântați cu pace, liniște sufletească și alese bucurii alături de cei dragi!”, a spus Alexandru Spătar, primarul comunei Gârbou.

Această acţiune dinaintea Crăciunului este una de suflet pentru Alexandru Spătar, pe care ȋl punea ȋn practică ȋncă din anul 1999. Pe atunci nu avea funcţia de primar, dar cu ajutorul unor asociaţii non-profit aducea bucurii ȋn rândul copiilor.

O bucurie cu totul specială apare ȋn sufletul primarului atunci când dăruieşte, demonstrând acest lucru prin proiectul pe care ȋl susţine din 2003 ȋncoace, ca primar al comunei Gârbou.

Pentru implicarea și sprijinul acordate, Primăria comunei Gârbou a fost „pedepsită” cu un recital de colinde oferit de elevii din localitate. Aceștia au venit la sediul administrației locale pentru a colinda conducerea și personalul din primărie.

You may also like

Leave a Comment