Foto – Premiul II obținut de eleva Amalia-Maria Țîrle la „Starurile Viitorului” din Baia Mare

by Mihai POP
0 comment 527 views
A+A-
Reset

Sălăjeanca Amalia-Maria Țîrle, cursantă la clasa de canto muzică ușoară a fost una dintre participanții „Starurile Viitorului” a prestigiosului eveniment desfăşurat zilele trecute la Baia Mare. Tânăra a primit din partea juriului o medie de 9,31 de puncte, astfel obținând Premiul II


La Teatrul Municipal din Baia Mare a avut loc vineri, 2 februarie, un eveniment muzical remarcabil, sub numele de „Starurile Viitorului”.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unui juriu de excepție, alcătuit din personalități marcante ale industriei muzicale: Monica Anghel, Paula Seling, Adrian Enache, Virginia Irimuș, Nora Deneș, Petrică Mureșan și Anuța Iuga. Cu experiența și cunoștințele lor, jurații au oferit feedback constructiv și au descoperi perlele artistice ale viitorului.

Deschiderea concursului a fost un moment memorabil, marcat de un spectacol special, ce promitea să captiveze publicul încă de la primele acorduri.

La secțiunea muzică ușoară s-au înscris foarte mulți copii și tineri din Maramureș, Bihor, Cluj, Satu Mare, Sălaj, Alba și Botoșani.

Județul Sălaj a fost reperezentat de Amalia-Maria Țîrle, cursantă la clasa de canto muzică ușoară, îndrumată de profesorul Sergiu Chirilă.

Tânăra a obținut Premiul al II-lea, la secțiunea muzică ușoară, la Festival-Concurs „Starurile viitorului” de la Baia Mare, ceea ce pentru Școala Populară de Arte și Meserii, secție a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj aduce o nouă bucurie.

Asociația Starurile Viitorului, reprezentată cu pasiune și dedicare de Vlad Covaci și Alina Moldovan, a stat la baza organizării acestui eveniment de amploare. Cu experiență vastă în domeniu, aceștia au pus la punct fiecare detaliu pentru a asigura succesul și impactul pozitiv al „Starurilor Viitorului”.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!