Foto – Premiu de excelență în acte caritabile, acordat tinerilor TSD Sălaj

by Mihai POP
0 comment 25 views
A+A-
Reset

La Gala TSD România din Craiova a fost acordat pe data de 9 decembrie, președintelui TSD Sălaj, Vlad Pașcalău, Premiul de excelență pentru activitatea care o depune în cele mai multe acțiuni caritabile ce s-au derulat în cursul anului 2023. Recunoscut pe plan local și nu numai pentru susținerea activităților Vlad a primit recunoașterea breselei


În acest weekend, TSD Sălaj a avut privilegiul de a participa la Gala TSD organizată de TSD Craiova.

Organizația de tineret – TSD Sălaj, condusă de viceprimarul Vlad Pașcalău a fost premiată cu Premiul de Excelență, pentru cele mai multe acțiuni caritabile derulate în cursul anului 2023.

Viceprimarul Vlad Pașcalău se simte profund onorat și recunoscător că echipa TSD Sălaj a fost distinsă cu acest premiu pentru cele mai multe acte caritabile.

Vă mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul și angajamentul vostru. Acest premiu aparține întregii echipe și reprezintă o recunoaștere a muncii noastre comune. Să continuăm să facem bine împreună!”-transmite Vlad Pașcalău.

Finalul de an este un moment bun de bilanț, de dezbateri pe temele prioritare şi o oportunitate de a sărbători progresele echipei TSD!

You may also like

Leave a Comment