Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Pompierii sălăjeni, alături de copii în preajma Zilei de 1 Iunie

Pentru că cei mici sunt vedetele evenimentului, pompierii sălăjeni le-au fost alături cu multe surprize atât vineri cât și azi. Copiii au făcut cunoștință cu autospecialele și echipamentele salvatorilor

by Mihai POP
0 comment 964 views
A+A-
Reset

Pompierii sălăjeni au organizat activități de informare preventivă, jocuri și le-au prezentat tehnica de intervenție specifică fiecărei structuri.

Evenimentele au avut loc în municipiul Zalău, orașele Șimleu Silvaniei, Jibou și Cehu Silvaniei, localitățile Ileanda, Nușfalău, Sânmihaiu Almașului, Hida și Sărmășag, în diferite intervale de timp și locații precum Parcarea Centrului Comercial Zalău Value Centre.

Ei au avut avea ocazia să încerce o parte din echipamentele de protecție, să se urce în autospecialele de intervenție și să îi cunoască îndeaproape pe salvatorii sălăjeni și misiunile la care aceștia intervin.

Copiii au aflat și în ce situații pompierii intervin cu autospecialele de stingere, ambulanța SMURD, dar și autospeciala de lucru la înălțime și cum se folosește fiecare accesoriu.

You may also like

Leave a Comment