Foto – Podul de la Rus reabilitat de Consiliul Județean Sălaj

by Mihai POP
0 comment 78 views
A+A-
Reset

Podul de la Rus, peste râul Someș, pe DJ 108S, km 0+300, a fost reabilitat și consolidat în cadrul unui proiect derulat de Consiliul Județean Sălaj. Valoarea totală a lucrărilor de punere în siguranță este de 5,4 milioane de lei

Consiliul Județean Sălaj a realizat, astăzi, recepția lucrărilor de punere în siguranță a podului peste râul Someș, pe DJ 108S, km 0+300, în localitatea Rus.

📌 “Mă bucur că am finalizat cu succes încă un proiect susținut financiar prin Programul Național «Anghel Saligny». Această investiție aduce beneficii semnificative locuitorilor din zonă, conectând comunitățile de pe cele două maluri ale Someșului. Este o reușită care se datorează în primul rând echipei din Consiliul Județean, care a pregătit temeinic proiectele și a transformat Sălajul în primul județ din țară care a semnat un contract de finanțare prin «Anghel Saligny». Le mulțumesc, de asemenea, constructorilor pentru profesionalismul cu care au abordat această lucrare”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

ℹ️ Construit în 1977, podul de la Rus are 173 metri lungime și 9,4 metri lățime.

🏗 Valoarea totală a lucrărilor de punere în siguranță este de 5,4 milioane de lei.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!