Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Peste 300 de puieți de stejar plantați de jandarmii sălăjeni

Cu prilejul aniversării a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, jandarmii sălăjeni au plantat astăzi peste 300 de puieți de stejar în zona Pădurii Panic

by Mihai POP
0 comment 47 views
A+A-
Reset

Pe data de 3 aprilie, Jandarmeria sărbătorește nu mai puțin de 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române. Pentru aceasta, în țară a fost demarată o campania „174 de stejari pentru România!”, la care s-au alăturat și jandarmii sălăjeni.

În contextul aniversării a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române și a 105 de ani de la înființarea primelor structuri de jandarmerie pe meleaguri sălăjene, jandarmii sălăjeni au plantat peste 300 de puieți de stejar.

Activitatea a vizat atât plantarea de puiet, pentru fiecare an aniversat, cât și completarea lucrărilor de împădurire executate anterior.

Acțiunea de împădurire s-a desfășurat astăzi, 29 martie a.c., în zona pădurii Panic, cu sprijinul Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva – Direcția Silvică Sălaj, în cadrul campaniei naționale „174 de stejari pentru România!”.

Scopul acestei campanii, inițiate de către Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, este de a determina cât mai multe persoane să participe, în mod voluntar, la activități de împădurire.

You may also like

Leave a Comment