FOTO. Partide spectaculoase în prima zi de la Memorialul Radu Gog

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 133 views
A+A-
Reset

Sâmbătă dimineaţa, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău a debutat o nouă ediţie a Memorialului Radu Gog. Tradiţionala competiţie caritabilă a ajuns în acest an la ediţia cu numărul 18 şi a adunat la start nu mai puţin de 13 echipe la Open şi 4 la Old Boys.

La Open, echipele au fost împărţite în patru grupe, trei a câte trei echipe şi o grupă de patru echipe. La Old Boys se joacă fiecare cu fiecare.

Memorialul a debutat cu partida dintre TDI şi Brothers Team, meci câştigat de TDI pe final, după care a continuat cu alte meciuri spectaculoase. Partida dintre Boldor Florex Hida şi Regina Dacica s-a terminat la egalitate, iar Regina Dacica s-a impus după loviturile de departajare.

Tot Boldor Florex Hida a fost protagonista meciului cu cele mai multe goluri marcate, reuşind să se impună cu 8 – 1 în faţa celor de la Tenaris Silcotub.

Pentru această ediţie, doritorii pot urmări live rezultatele competiţiei. Cu ajutorul aplicației TURNEO, veți putea urmări rezultatele meciurilor în timp real, programul jocurilor și multe alte informații utile despre Memorialul Radu Gog 2024 – secțiunea OPEN.

Aplicaţia poate fi descărcată acum:

Android: https://www.turneoapp.com/store?platform=android

Iphone: https://apps.apple.com/app/turneo/id1614463009

Huawei: https://urldre.cloud.huawei.com/jmHoz3UV6o

Website: www.turneoapp.com

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!