Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Paramedicii din Sălaj au salvat un bătrân aflat în stop cardiorespirator. Bărbatul fusese lovit de creangă într-o pădure din comuna Bobota

by Mihai POP
0 comment 43 views
A+A-
Reset

Un bărbat a fost transportat la spital, marți în jurul prânzului după ce a fost lovit de creanga unui copac, într-o pădure din apropierea localității Bobota


 Tragedie la Bobota. În cursul zilei de azi, undeva după orele amiezii, un bărbat în vârstă de 78 de ani se afla la muncă într-o pădure aflată în apropierea satului. În timp ce lucra la tăierea unor copaci, bărbatul a fost lovit de o creangă.

În urma loviturii, omul a intrat în stop cardiorespirator. La faţa locului au ajuns echipaje de intervenţie de la pompieri, ambulanţă şi poliţia. La acţiune au participat pompieri militari de la Detaşamentul Zalău, dar şi de la Punctul de lucru Sărmăşag.

Echipajele medicale prezente i-au oferit victimei îngrijirile necesare. Medicii au început manevrele de resuscitare şi, din fericire, acestea au dat rezultatele aşteptate. Bărbatul a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare şi a fost stabilizat.

Apoi, bărbatul de 78 de ani a fost preluat şi transportat cu o ambulanţă SMURD la Unitatea de Primire Urgențe SMURD din cadrul Spitalul Judeţean de Urgenţă de la Zalău.

You may also like

Leave a Comment