Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Ovidiu Lupuţ, exemplu de ambiţie şi efort pentru un vis. Sălăjeanul este vicecampion naţional la Bodybulding Clasic

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Culturistul transferat recent la CSU Cluj-Napoca a reuşit să devină vicecampion naţional, după ce a dus o luptă impresionantă pentru a ajunge la kilogramele dorite


În perioada 27 – 30 august, la Sibiu a avut loc Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness. La această competiţie, doi sălăjeni au reuşit performanţe deosebite.

Tânărul Elias Rad de la CS Alfa Zalău a reuşit să devină vicecampion Naţional la juniori mari 21 – 23 kg, în timp ce Ovidiu Lupuţ a impresionat la seniori.

Povestea lui Lupuţ este impresionantă, având în vedere lupta pe care sportivul a avut-o pentru a ajunge la kilogramele dorite.

Zălăuanul şi-a îndreptat atenţia spre culturism în urmă cu 15 ani. După muncă au venit şi rezultatele.

În weekend-ul trecut, Ovidiu Lupuţ a reuşit să devină vicecampion naţional la seniori!

“A fost o experienţă unică, deoarece pregătirea din ultimele trei luni, dar mai ales din ultimele trei zile înainte de concurs, cu dezhidratare, sunt foarte grele. M-am pregătit să concurez la clasic physique, unde greutatea maximă pe care trebuia să o am era de 95 kg. Cele trei luni de pregătire cu carbo 100 grame pe zi, am reuşit să cobor la 96 kg. În două zile de deshidratare până la cântar am reuşit să cobor la 89,9 kg. Aşa am reuşit să intru la o categorie care mă limita la 91 kg maxim, body building clasic”, ne-a spus Ovidiu Lupuţ. Sălăjeanul a devenit vicecampion naţional la Body Building Clasic, la seniori, la +180 cm. Lupuţ a fost devansat în clasament doar de constănţeanul Valentin Chiriac. “Rezultatul înseamnă o confirmare a muncii şi dedicaţiei depuse în special în ultimii doi ani de când mă pregăteam special pentru Naţionale. Urmează alte concursuri în septembrie şi octombrie la care voi participa”, spune Ovidiu Lupuţ pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Să spunem că, în urmă cu aproximativ o lună, Ovidiu Lupuţ s-a transferat de la CS Alfa Zalău la CSU Cluj-Napoca.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 2 septembrie.

You may also like

Leave a Comment