O tânără din Sălaj oferă o recompensă de 200 de euro pentru a-și găsi pisica

by Mihai POP
0 comment 85 views
A+A-
Reset

Chiar dacă micuțul motan a dispărut de acasă încă din luna august, sălăjeanca face eforturi pentru a-l găsi pe Sylvester. Proprietara oferă o recompensă de 200 de euro pentru găsirea acestuia


O femeie din Sălaj se bazează pe puterea comunității online pentru a-și recupera pisica pierdută, oferind o recompensă.

Cum, ecourile femeii au rămas fără niciun rezultat, aceasta a hotărât să stabilească și o recompensă de 200 de euro pentru găsirea pisicii.

Proprietara speră că, prin distribuirea în masă a mesajului său, acesta va ajunge la omul care i-a furat pisica sau la oricine o poate recunoaște și identifica.

Recompensă de 200 de euro pentru o pisică dispărută în Comuna Șimișna

Sunt Sylvester, micul motan care a disparut in data de 4 August în Comuna Simisna, Judetul Salaj. Si nici pana in ziua de astazi n-am reusit sa fiu gasit, asa ca apelez si aici la voi. Poate reusesc sa ma intorc la stapanii mei intr-un sfarsit.

Pentru a mă recunoaște, trebuie să știți că am o zgardă gri super șic la gât, exact ca în poza de mai jos. Dar cel mai important semn al meu distinctiv este pata mea albă drăguță de pe vârful cozii!

Vreau să vă rog, prieteni, să faceți tot ce puteți pentru a împărtăși acest mesaj. Fiecare distribuire, fiecare informație aduce acasă o șansă mai mare de a mă revedea cu stapanii mei. Chiar și un gând bun este apreciat din suflet!

Mulțumesc din inimă pentru sprijinul vostru necondiționat. Să sperăm că aventura mea neobișnuită se va încheia curând și mă voi întoarce acasă unde îmi este locul”, se arată în anunț.

Cei care au luat-o sunt rugați să o aducă înapoi, iar dacă sunt persoane care au vazut-o sau au informații despre locul unde s-ar putea afla, pot suna la numărul de telefon→ 0751121158

Cu o recompensă de 200 EURO, proprietara lui Sylvester speră să mobilizeze cât mai multe persoane în eforturile de căutare.

Îi urăm din suflet să o găsească. Orice informație puteți oferi, poate duce la găsirea pisicii pierdute/furate.

You may also like

Leave a Comment