Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – O masă caldă, gest nobil pentru sălăjenii greu încercați de soartă din partea doamnelor liberale din Sălaj

Doamnele din Organizația Femeilor Liberale din Sălaj, coordonate de președinta Dana Crișan, au gătit sâmbătă mâncare caldă pentru sălăjenii greu încercați de soartă

by Mihai POP
0 comment 3.3K views
A+A-
Reset

Graiul Lui Dumnezeu este iubirea. Cu cât dăm dovadă de mai multă iubire, cu atât mai mult ne facem înțeleși de Dumnezeu. Prin urmare, se cuvine să vorbim cât mai des limba dragostei, căci având grijă de cei nevoiasi, avem grijă întâi de noi.

Grija pentru mâncare și pentru cei dragi sunt două dintre motivațiile de bază care constituie o sursă de inspirație necontenită pentru noi.

INIMOASE… Încă de la primele ore ale dimineții de sâmbătă, doamnele din Organizația Femeilor Liberale din Sălaj, coordonate de președinta Dana Crișan, și-au pus șorțurile în talie și s-au apucat de gătit.

Activitatea face parte din programul “O masă caldă” persoanelor defavorizate din municipiul Zalău.

Pentru pregătirea porțiilor de mâncare, doamnelor liberale li s-a alăturat în sprijin și președintele PNL Zalău, Claudiu-Cristian Bîrsan.

“Am împărțit aproximativ 100 de pachete cu hrană caldă unor semeni de-ai noștri. Acest mic gest este o tradiție pentru organizația noastră. E un prilej de mulțumire sufletească ori de câte ori reușim să ne sprijinim aproapele”, a declarat președinta OFL Sălaj, Dana Crișan.

Pornit la Cluj-Napoca de la o mână de oameni cu suflet mare, proiectul a luat amploare şi a ajuns şi în Zalău. În fiecare sâmbătă, la cantina Liceului Tehnologic “Voievod Gelu”, voluntarii gătesc minim 100 de porţii de hrană caldă, porţiile urmând a fi distribuite persoanelor neajutorate.

Asociația “O Masă Caldă” urmărește promovarea incluziunii sociale prin creșterea calității vieții persoanelor singure și familiilor vulnerabile, marginalizate social sau expuse riscului marginalizării şi excluziunii sociale.

You may also like

Leave a Comment