FOTO – O explozie la roata unui autoturism a produs un alt accident rutier, între Sălăjeni și Sărmășag

by Mihai POP
0 comment 85 views
A+A-
Reset

Nefericitul eveniment s-a petrecut în această dimineață la ieşirea din Sălăjeni spre Sărmășag. Astfel, un autoturism marca Volswagen condus de un bărbat de 63 de ani din satul Derșida, comuna Bobota a făcut explozie la roata din stânga față, iar în urma exploziei, mașina a intrat pe sens opus și a lovit un autoturism ce rula regulamentar


În această dimineață, undeva în jurul orei 8.51, cineva a suna la 112, cu privire la faptul că pe DN 1 F între localitățile Sălăjeni (comuna Bocșa) și Sărmășag, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipajele de intervenție de la politie, ambulanță și pompieri.

Din primele cercetări a reieșit că un bărbat de 63 de ani, din satul Derșida (comuna Bobota), șofer fiind unui autoturism marca Volswagen, în timp ce conducea un autoturism, pe direcția Sărmășag – Zalău, în împrejurări care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor a pierdut controlul volanului din cauza unei explozii la roata din stânga față, ajungând astfel pe contrasens, unde s-a lovit un autoturism ce rula regulamentar, care era condus de un bărbat în vârstă de 68 de ani din județul Botoșani.

După momentul coliziunii, autoturismul condus de bărbatul de 63 de ani a părăsit carosabilului și s-a oprit în șanțul de la marginea drumului.

Din fericire, nu au existat victime, doar pagube materiale.

You may also like

Leave a Comment