Foto – O echipă de tineri din Someș Odorhei, implicați într-o acțiune caritabilă cu prilejul sărbătorilor de Crăciun

by Mihai POP
0 comment 93 views
A+A-
Reset

Magia Crăciunului aduce bucurie, lumină și speranță, dar pentru mulți copii, această magie poate părea inaccesibilă. Cu dorința de a aduce bucurie în cât mai multe case, o echipă de câțiva tineri din localitatea Someș Odorhei au derulat în acest an campania umanitară ”Fii și tu un Moș Crăciun! Pune în cutie un strop de bucurie”, prin care a făcut apel la solidaritate, pentru a veni în sprijinul copiilor nevoiași

Trăim în secolul vitezei și parcă avem tot mai puțin timp la dispoziție pentru lucrurile pe care ne-am dori cu adevărat să le facem. Chiar dacă au mai puține responsabilități decât adulții, copiii și tinerii resimt, la rândul lor, graba cu care trebuie să ducă la bun sfârșit anumite sarcini.

Cu siguranță există numeroase activități extrașcolare care le atrag atenția, însă pentru care nu găsesc întotdeauna timpul necesar pentru a se implica. În ciuda acestui fapt, este important să le arătăm copiilor și tinerilor beneficiile pe care munca caritabilă le oferă la orice vârstă.

Voluntariatul le oferă șansa de a prețui mai mult oamenii din viața lor, de a sprijini comunitatea din care fac parte și de a-și dezvolta abilități esențiale pentru viață.

“Dar din dar, se face rai!”

Astfel, în perioada sărbătorilor de Crăciun, o echipă formată din cinci tineri, din localitatea Someș Odorhei îndeplinește dorințe de Crăciun. Ghidați de motto-ul ”Dar din dar, se face rai!”, acești tineri s-au mobilizat astfel încât Magia Crăciunului să-și facă simțită prezența în cât mai multe case și cât mai multe suflete de copii.

Suntem în luna cadourilor, luna în care magia se întâmplă. Echipa Santa’s hope s-a organizat astfel încât în această perioadă să contribuie la împlinirea “visului de Crăciun” unde iubirea, căldura, bucuria și dorințele împlinite dau sens și speranță.

Această acțiune a strâns laolaltă oameni cu suflet bun, care au înteles că sărbătorile au însemnătate atunci când binele se manifestă prin oameni, cu oameni, pentru oameni, iar satisfacția este pe măsură. Tinerii au reușit să pună împlinire în dorințele neauzite. De la hăinuțe, încălțăminte până la alimente, pachete care vor ajunge în casele cu povești impresionate.

”Visele se împlinesc. Aceste acțiuni caritabile ne învață în că putem fi chiar noi schimbarea pe care vrem să o vedem în lume, că nu este greu “să fii mai bun”. Împreună suntem mai puternici iar faptele noastre au ecou”- transmit tinerii voluntari.

Echipa Santa’s hope este formată din tinerii – Dîrjan Cătălin, Morar Alexandru, Răzvan Corniș, Patricia Alexia și Molnar Adrian.

Voluntarii mai au nevoie în continuare de hăinuțe pentru băieți ,dulciuri ,alimente și rechizite. Doritorii îi pot contacta pe conturile de Facebook sau la numerele de telefon puse mai jos în descriere

Alexia 0735 666 826

Cătălin 0787 818 562

Răzvan 0757158983

You may also like

Leave a Comment