Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. O cunoscută pensiune din Sălaj oferă spaţii gratuite pentru evenimente pe perioada pandemiei de coronavirus

by Mihai POP
0 comment 35 views
A+A-
Reset

Fie că vrei să te recreezi pe malul lacului din curte, fie că vrei să petreci câteva clipe alături de cei dragi, Pensiunea Randra îţi oferă spaţiul gratuit pentru evenimentul pe care vrei să îl organizezi. Interesant este faptul că nu esti condiţionat nici măcar de achiziţia unui meniu sau băuturi


Domeniul organizării de evenimente a fost profund afectat de pandemia de coronavirus atât din cauza normelor legislative, cât şi a faptului că persoanele sunt reticiente la aglomerările din spaţiile închise. Acum sunt la mare căutare petrecerile în aer liber, iar sălăjenii au o soluţie interesantă pentru astfel de evenimente.

Pensiunea Randra din Şimleu Silvaniei, situată la ieşirea spre Nuşfalău, oferă spaţii exterioare pentru organizarea evenimentelor în mod gratuit.

“Poiana noastră – frumoasă în orice anotimp – vă stă la dispoziţie în mod gratuit pentru organizarea de întruniri. Ne e tuturor dor să ne revedem oamenii dragi din viaţă sau să ieşim împreună într-un număr cât mai mare. Dispunem de spaţii exterioare generoase, care vă stau la dispoziţie să le folosiţi în mod gratuit pentru întruniri. Puteţi să ne contactaţi pentru partea de meniu, însă să ştiţi că aceasta nu este o condiţie. Suntem convinşi că atunci când vom fi cu toţii bine, ne veţi trece pragul şi pentru serviciile de restaurant sau cazare. Până atunci însă, vă aşteptăm în ograda noastră”, se arată pe pagina de facebook a pensiunii.

Proprietarii Pensiunii Randra ne transmit că dincolo de restricţiile legislative, s-au confruntat şi cu o vreme capricioasă, ceea ce a redus considerabil şi numărul de evenimente outdoor, cu atât mai mult cu cât aveau de pregătit mai multe întruniri aparte pe lacul din curtea unităţii de cazare.

Activitatea pensiunii Randra nu se limitează doar la nunţi, botezuri, majorate, deoarece posibilitatea de cazare şi spaţiile exterioare le oferă posibilitatea de a organiza şi întâlniri de tipul teambuildinguri, minivacanţe, tabere, cantonamente etc.

Pensiunea Randra primeşte oaspeţi din toată ţara, dar şi din afară, deoarece judeţul Sălaj, susţin proprietarii, abundă în atracţii turistice, deşi, după cum spun aceştia, sunt slab promovate. Cei de la Randra încearcă să ofere tuturor celor care le trec pragul un ghidaj privind organizarea de vizite în funcţie de timpul fiecărui vizitator sau de interesul acestuia.

“Cu toate acestea, suntem recunoscători şi pentru aceste momente de pauză de anul acesta, deoarece acum oaspeţii noştri pun mult mai mult accentul pe relaţiile cu invitaţii, decât pe opulenţa întâlnirilor – cum se întâmpla în trecut. Cred că de acum înainte evenimentele vor fi mai simple, însă încărcate cu mult mai multă emoţie”, spune administratorul pensiunii.

You may also like

Leave a Comment