Foto – Moș Crăciun a ajuns încărcat cu daruri la copiii din Spitalul Județean de Urgență Zalău

by Mihai POP
0 comment 76 views
A+A-
Reset

Ca în fiecare an, în drumul său către copii, Moș Crăciun a făcut vineri un popas și la Spitalul Județean de Urgență Zalău. În pragul Sărbătorii Crăciunului, micuții internați, au avut parte de o surpriză de neuitat


Atmosferă de Sărbătoare, vineri, la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Zalău. Pentru câteva clipe, personalul medical a uitat de greutăți și neajunsuri, iar micii pacienți au uitat de boală, de tratamente și de absența familiei.

Spiritul Crăciunului, care plutește în aerul întregii planete în această prioadă, considerată cea mai frumoasă şi mai emoţionantă sărbătoare a lumii creştine, a coborât mai devreme între angajații și copiii internați în cea mai mare unitate medicală cu paturi din județul Sălaj.

Moșul cel darnic și bun a fost întâmpinat cu emoţie şi nerăbdare, iar multitudinea de obiceiuri şi tradiţii frumoase din perioada Sărbătorilor Crăciunului, mirosul de brad și de portocale, darurile și colindele, precum și speranța că Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos și Anul Nou le va aduce și sănătate și o viață mai bună, le-a adus tuturor bucurie în suflet.

A fost o zi specială pentru copiii internaţi în secțiile de Pediatrie și Chirurgie Pediatrică ale SJU Zalău. Micuții pacienți internați au avut parte de o vizită neașteptată din partea lui Moș Crăciun. Râsetele și vocile copiilor au fost pline de bucurie și au răsunat în timp ce Moșul a ascultat cu drag colindele lor. Astfel, magia sărbătorilor a prins și mai mult contur chiar și în cadrul unei unități sanitare.

Au fost clipe despre recunoştinţă şi solidaritate pentru întreaga echipă a Spitalului Județean de Urgență Zalău, cu urări în spiritul Sfintelor Sărbătorilor care se apropie.

You may also like

Leave a Comment