Responsive Menu
Add more content here...


FOTO. Moment special la partida dintre SCM Zalău şi CSM Sighet. Vasile Stâncel a dat lovitura de începere

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 14 views
A+A-
Reset

Fosta glorie de la Universitatea Cluj şi Armătura Zalău a fost invitatul special la meciul de debut în noul campionat şi a dat lovitura de start. Vasile Stâncel a primit din partea SCM Zalău un tricou, o minge cu autografele jucătorilor, dar şi un fanion

SCM Zalău a început cu dreptul noua ediţie de campionat, iar sâmbătă după-amiază, în prima etapă din Seria a X-a a câştigat cu 4 – 0 partida de pe teren propriu cu nou-promovata CSM Sighet.

Meciul de sâmbătă a fost precedat de un moment special, care l-a avut în prim-plan pe Vasile Stâncel, fosta glorie de la Universitatea Cluj şi Armătura Zalău.

Fostul fotbalist şi antrenor a fost cel care a dat lovitura de start în aplauzele celor peste 350 spectatori. Din partea SCM Zalău, Vasile Stâncel a primit un tricou, o minge cu autografele jucătorilor, dar şi un fanion cu SCM Zalău, care i-au fost înmânate de directorul executiv, Claudiu Bujor.

“Trecutul nu trebuie uitat, pentru că trecutul ne învață cum trebuie să trăim prezentul, iar prezentul ne deschide noi oportunități pentru un viitor mai bun.Sănătate multă nea Vasile”, a transmis directorul executiv, Claudiu Bujor.

Ajuns la vârsta de 78 de ani, Vasile Stâncel încă este implicat activ în activităţile sportive. Este arbitru în campionatul de minifotbal, dar şi observator în cadrul AJF Sălaj.

Vasile Stâncel a jucat fotbal la Universitatea Cluj, CFR sau Minerul Baia Mare. A antrenat mai multe echipe, iar ani la rând a antrenat Armătura Zalău în Divizia B cu care a obţinut performanţe notabile.

În anul 1971, pe vremea când evolua la Universitatea Cluj, Vasile Stâncel l-a anihilat pe marele Nicolae Dobrin, într-o partidă contra celor de la FC Argeş.

You may also like

Leave a Comment