Responsive Menu
Add more content here...


Foto – Misiune de salvare în cazul unui incendiu produs la un centru de recuperare și îngrijire persoane (Exercițiu)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj este preocupat în permanență de prevenirea situațiilor de urgență și încearcă să fie în mijlocul cetățenilor cât mai des posibil, pentru a-i familiariza cu reguli și măsuri de comportare în diferite situații critice

by Mihai POP
0 comment 631 views
A+A-
Reset

Pompierii militari au desfășurat luni, 22.04.2024, un exercițiu de antrenament pentru gestionarea optimă a unei situații de urgență, în cadrul unui centru de recuperare și îngrijire persoane din municipiul Zalău.

Scenariul simulat a implicat izbucnirea unui incendiu într-o încăpere a clădirii, 2 pacienți fiind blocați la etajul 1 în încercarea de autoevacuare.

Misiunea de căutare-salvare contracronometru a persoanelor a fost încheiată cu succes, ei fiind preluați de echipajul medical.

Acest exercițiu a avut ca scop testarea și îmbunătățirea capacității de răspuns a pompierilor la situații de urgență, accentuând totodată, importanța pregătirii lor, precum și a angajaților centrului pentru o reacție cât mai promptă și corespunzătoare.

You may also like

Leave a Comment