Responsive Menu
Add more content here...


FOTO – Ministrul Dezvoltării anunţă investiţii masive în Sălaj, prin CNI și Anghel Saligny. Două orașe și 14 comune vor beneficia de realizarea unor rețele de distribuție a gazelor naturale

by Mihai POP
0 comment 19 views
A+A-
Reset

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veștea, a făcut luni o vizită în Sălaj, pentru discuţii cu primarii şi verificarea mai multor proiecte, anunţând cu această ocazie că în judeţ se află în derulare sau în pregătire, prin Compania Naţională de Investiţii sau Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, investiţii publice de aproximativ 180 de milioane de lei. Cu acest prilej, au fost semnate patru contracte de proiectare și execuție pentru investiții implementate prin CNI în comunele Bobota, Hereclean, Românași și Valcău de Jos, și alte patru prin “Anghel Saligny“, în Agrij, Almașu, Cehu Silvaniei și Letca


Luni, Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode, și directorul general al Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu, s-au întâlnit, la Zalău, cu primarii din județul Sălaj.

Evenimentul s-a derulat la inițiativa președintelui Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și a avut ca temă principală proiectele finanțate în cadrul Programului Național de Investiții “Anghel Saligny” și cele derulate prin CNI.

Cu acest prilej, ministrul Veștea a anunțat că 14 comune și două orașe din județul Sălaj vor beneficia de alocări bugetare în valoare totală de aproximativ 180 milioane de lei, pentru dezvoltarea infrastructurii de distribuție a gazelor naturale, prin Programul “Anghel Saligny”.

În același cadru, au fost semnate patru contracte de proiectare și execuție pentru investiții implementate prin CNI în comunele Bobota, Hereclean, Românași și Valcău de Jos, și alte patru prin “Anghel Saligny“, în Agrij, Almașu, Cehu Silvaniei și Letca.

📌Întâlnirea de astăzi reprezintă un moment important pentru comunitățile sălăjene. Le mulțumesc domnului ministru, domnului vicepreședinte al Camerei Deputaților și doamnei director pentru sprijinul acordat în eforturile noastre, ale autorităților publice locale, de a dezvolta Sălajul. Toate aceste proiecte constituie investiții valoroase în viitorul județului nostru și, totodată, o confirmare a colaborării strânse dintre autoritățile locale și cele centrale“, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu.

You may also like

Leave a Comment